2023.08.01 13:45 Bakugan Olvasottság: 393x
1

Egyedül azért maradtam a teremben, mert nem jött éppen buszom

Na, ha van film, aminek az értékeléseivel nem tudok egyetérteni, akkor az ez lesz. Olvastam valahol (arra sajnos már nem emlékszem pontosan, melyik hírportálnál), hogy az Oppenheimer és a Barbie mellett érdemes odafigyelni erre a roppant érdekes horrorra, ami nem mellesleg az A24 nevével lett eladva, akiktől nem ehhez a szinthez vagyok szokva. Bizakodva el is indultam a moziba, gondolva, hogy meglesz az idei év horrorja (vagy legalább csak top 10-ben benne lesz), majd kb. a film felénél kezdett körvonalazódni bennem a gondolat; lehet inkább a Barbie-t kellett volna újranéznem.

A sztori nehezen nevezhető kreatívnak, a film végén fájdalmas volt nézni, hogy még egy csavart is bele akartak zsúfolni az utolsó pár pillanatba úgy, hogy előtte volt egy nagyon szellős teljes óránk. Ahogy kijöttem a teremből, az volt az érzésem, hogy a rendezőnek sikerült olcsón vennie pár liter művért + ismert egy jó sminkest, és akkor már épített köré egy filmet. Ugyanis sajnos az a kettő jelenet volt benne értékelhető, ami ha látta az ember a filmet, tudja, melyikre gondolok. Legtöbbször, mikor mutatni kellett volna a színészek arcát, akkor átváltottunk a távolba, és egy telefon képernyőjén keresztül néztük az eseményeket, ami elég olcsó de hatásos húzás.

Egyedül azért maradtam a teremben, mert nem jött éppen buszom

Kimondhatatlanul lesújtó, hogy készülnek filmek, amik csak arra építenek, hogy folyik bennük a vér, és az értékelések alapján én úgy látom, ennél többre nincs igény. Összességében a számok; szerintem 1000× jobban jártunk volna, ha az Evil Dead Rise kerül moziba ehelyett, be kell valljam, ha más nem, a marketing az 10/10 volt a filmhez, és az értékelésemmel 77%-ról 66%-ra ugrott a film, örülnék ha nem szerepelne majd év végén egy „Az év horrorjai” listán sem.

horror | thriller

Egy fiatalokból álló társaság birtokába kerül egy különös, bebalzsamozott kéz, amellyel képesek kommunikálni a szellemekkel. A kéz megragadásával és a "Beszélj hozzám!"... több»

1