2023.08.23 21:15 Tonyka Olvasottság: 361x
4

Egyelőre ez sem felnőtteknek szánt, hátha később...

Először is elnézést kérek a fanoktól, mert valószínűleg belegázolok a lelkivilágukba. Többel beszélgettem már, és azt tudtam leszűrni, hogy számukra szinte mind1, mit látnak. SW-ból nem létezik rossz, ez az alap. Az Andor kivételével egyik idáig lement sorozatot sem tudom értékelni.

Az esélyt megadtam mindegyiknek, de bugyuta, gyerekes, önismétlő volt mindegyik. Jelen darabunkban idáig nincs nagy fantázia, térképet kell szerezni, mert X elbujdosott. Idáig nyugodtan mondhatom, hogy ismerős a történet. Csak ezúttal nem Palpatine-ről van szó.

Egyelőre ez sem felnőtteknek szánt, hátha később...

Elsőre szembetűnő, egy szem főszereplő kivételével minden pole pozícióban hölgyek vannak. Nehezen emésztem, hogy a városból kivezető út láthatóan egy embernek van fenntartva. Hiába, a CGI utak már csak ilyenek. Biztos nem volt kedve melózni a VFX szakembereknek. Aztán, ha gyilkos robotot terveznék, biztos én is mindenképpen úgy programoznám, hogy bejelentse, most aztán önmegsemmisítek, kéretik távozni a közelemből. Hát nem logikus? Vajon ki ír ilyen gyermeteg forgatókönyvet? A galaxisban egyetlen, még a mester sem tudja kirubikolni a térképet, bezzeg a kis gömböc megtalálásához tudott tekergetni. Ahogyan a városban sincs egyetlen ember, aki ért a droid fejekhez, csak az átbökött leány. Az Obi-Wan óta tudjuk, akit azonnal megölhetsz, azt halaszd holnapra. Elég csak megsebesíteni, és azonnal otthagyni. Nos ezek miatt nem tudom komolyan venni, akarnám, de nem megy. A második rész vége hozott valamiféle hangulatot, szóval nem mondtam le róla teljesen. De ha nem rázzák gatyába mondjuk 2 rész alatt, akkor kaszálom ezt is. Marad a klasszikus három rész, a Zsivány Egyes, és az Andor.

73 Ahsoka  (2023)

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

A sorozat a Csillagok háborújának ismert karakterét, Ashoka Tanot mutatja be. Az események a Mandalori sorozat idejében játszódnak majd. több»

4