2024.02.21 19:21 Juki-onna Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Imádok az éj leple alatt meztelenül fürödni, ott érzi az ember, hogy igazán szabad, főleg, ha ott van egy jó pasi is

A telihold ezüstös fényében a vízben megmártózni, nincs annál szebb érzés egy jó pasival! Két test és egy csók, és mintha a lelkünk összeforrna. Persze itt erről szó sincs! A filmben már azt sem értem, hogy miért vagyunk 1992-ben. Ez valamit meghatároz a történet szempontjából? Csak azért, mert nincs a medence szélén csúszda? És a kislány, aki nem tud aludni? Ki a fene menne ki éjszaka, hogy kihalásszon egy kis műanyag hajót? Ez annyira fontos volt éjszaka? (Én biztosan hagynám a francba reggelig, miért kell éjszaka mászkálni?) A hajót, ami műanyagból készült, tudjuk, hogy a víz a felszínre hozza. Fizika! Eddig a medence alján volt? Már a film elején éreztem, hogy a történet zsenge, mint a harmat.

Nem volt félelmetes, inkább a film nézése helyett fejest ugrottam volna a medencébe a kellemesen langyos vízbe, ami nem eszi meg az embereket. Sok mindent nem lehet írni a filmről, mert számomra unalmas volt. Szaladgálnak, kiabálnak, aztán valaki eltűnik, valaki visszajön, és vége a történetnek. Az igazat megvallva kétszer futottam neki a filmnek, annyira unalmasnak tűnt elsőre, de másodjára sem lett jobb! Egy medencéről van szó, ami megeszi az embereket.

Imádok az éj leple alatt meztelenül fürödni, ott érzi az ember, hogy igazán szabad, főleg, ha ott van egy jó pasi is

Azt hiszem, ezekkel a filmekkel kezdünk eltávolodni a horror műfajtól, és egy teljesen új és unalmas műfaj kezdi szárnyát bontogatni. Arra én biztosan nem leszek vevő! A főszereplők? Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle. Nem ismerem őket, nem is hallottam róluk. Azt sem tudom, hogy ki kicsoda, és ki kivel van! Ez a másodszori film megnézése után sem volt tiszta, vagy csak engem nem tudott felkavarni a történet. Semmi kiemelkedő alakítást nem láttam, így számomra megy a süllyesztőbe az alkotás. A zenei aláfestés, melyet köszönhetünk Mark Korvennek, már homályba vész. Nem éreztem semmit, sem félelmet, sem rettegést. A forgatókönyvíróknak és egyben a rendezőknek: Bryce McGuire-nek és Rod Blackhurstnak sikerült egy olyan filmet készíteni, aminek az én véleményem szerint nem lesz nagy nézettsége. Ha mégis, akkor az én elvárásaim mélyebbek és komolyabbak. Felesleges időpocsékolás, de mindenki döntse el saját maga! Jó szórakozást!

horror | thriller

Nincs futkosás és ugrálás, az ügyeletes úszómester pedig nincs szolgálatban. Az Atomic Monster és a Blumhouse és a nagysikerű M3GAN alkotói legújabb természetfeletti... több»

0