Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Oroszországtól Iránig: Át a vad határon
#8041

dokumentum

Legújabb sorozatában Levison Wood Dél-Oroszországból indulva követi a Kaukázus impozáns hegyvonulatait Azerbajdzsán felé, keresztül Grúzián és Örményországon, egészen Iránig _... több»

#8042

animáció | vígjáték

Netflix

Pinky, az elviselhetetlenül pozitív életszemlélettel bíró virsli kalandjai az emberek között.  több»

#8043

79 Lülü, a teknőc  (2010)

(1)

animáció

Lülü, a kis teknősbéka barátaival, a nyuszival, a sünnel, a bagollyal és a vakonddal éli vidám életét. Felhőtlen játékukat azonban megzavarja Lülü könnyelmű kijelentése, aki... több»

Régen láttam, de emlékszem, akkori szemmel sem találtam túl jónak. Szerintem ez már viszonylag idejétmúlt és sablonos. Talán azért egy-két részt meg lehet nézni mégis belőle. 10/5
#8044

83 Harcos  (2019)

(8) (3)

akció | dráma | krimi | történelmi

Max | Netflix | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Egy fiatal harcművész érkezik San Franciscóba Kínából a polgárháború után, és rögtön a kínai negyed Ton háborújában találja magát.  több»

Haladjunk kívülről/általánosságokból kiindulva a konkrétumok/részletek felé! A sorozat zsánere: amcsi vadnyugati, valamint keleti/kínai kung-fu harci/akciófilmek egzotikus, de az eklektikusságban szerencsére nem túlgondolt/túlfeszített elegye pörgős, modern, 2021-ben... több»
#8045

sportfilm

Amazon Prime Video

Pep Guardiola, a legendás edző vezeti csapatát a 2017/18-as évadon keresztül. több»

KorTárs
#8046

NA KorTárs  (2012)

dokumentum

A KorTárs a Magyar Televízió vizuális kultúrával foglalkozó művészeti magazinja. több»

#8047

dráma | misztikus | thriller

1954 karácsonya. A gazdag filozófusra, Rachel Argyllra holtan találnak a családi birtokon Sunny Pointban. A gyanú fogadott fiára, Jack Argyllra terelődik, akit le is tartóztatnak. Jack... több»

Különleges, szokatlan, de ettől még kifejezetten remek hangulatú sorozat a krimi nagyasszonyának munkássága nyomán, ami ugyan szakít a Agatha Christie-feldolgozások stílusával, ettől még igen hatásosan adja át a kor hangulatát. Az operatőri munka nagyon szép, a díszlet és a... több»
#8048

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm-sorozat napjaink nagy kérdéseire keresi a választ.  több»

#8049

79 Wanderlust  (2018)

dráma

Netflix

Egy terapeuta megpróbálja megmenteni a házasságát a kiüresedéstől és a fásultságtól.  több»

#8050

animáció | rövidfilm

Az Overwatch című számtógépes játék karaktereit bemutató animációs sorozat.  több»

#8051

valóságshow

Max

Beszélgetések, viták, eszmecserék amerikai borbélyüzletekből - az amerikai sport és szórakoztatóipar legnagyobb neveivel.  több»

Elég gáz, gazdag emberek drága borokat iszogatnak és panaszkodnak, hogy utálják őket.
Mr. Robinson
#8052

vígjáték

Amikor egy híres zenekar felbukkan, és meghívja Craig-et turnézni, el kell döntenie, hogy a fényes karriert, vagy a családját és az iskolát választja... Craig, hogy újra meghódítsa... több»

#8053

Egy új étterem fellendítésébe nyerhetünk bepillantást.

#8054

72 Sajtó  (2018)

dráma

A sajtó világa napjainkban korban könyörtlen: 24 órás pörgés, botrányok és bizonylatan jövő nehezíti az újságírók életét.  több»

#8055

valóságshow

A Nagy Ő az édenben egy szerelmi bonyodalmakon és drámán alapuló izgalmas valóságshow, amely a népszerű The Bachelor Australia-t és a Bachelorette Australia-t egyesíti. A két... több»

#8056

NA Les déguns  (2014)

vígjáték

A sorozat egy marokkói és egy tunéziai származású, de Marseille-ben élő férfi kalandjait követi nyomon.

A 20. század történelemformáló eseményei
#8057

dokumentum

A 20. század egy rendkívüli időszak volt, amely páratlan mértékű változásokat hozott a háborúknak, természeti katasztrófáknak, ipari és művészeti újításoknak köszönhetően.... több»

#8058

kaland | vígjáték

Négy ország, tíz hét, nyolc pár és végtelen kaland: október 17-én rajtol a Flúgos Futam a VIASAT3 műsorán.  A Magyarországon egyedülálló autós valóságshow-ban nyolc jelenlegi,... több»

#8059

36 A hegyi doktor  (1992)

(1)

dráma

TV-ben (TV2, csütörtök 01:33)

Dr. Thomas Burgner egy ismert és elismert orvos, aki a fiával együtt Münchenben él. Ám egy nap családi okok miatt el kell hagynia szeretett otthonát, hogy a súlyosan beteg apósát... több»

Jópofa, már mai szemmel elég egyszerű, lassú.
A nindzsa kihívás
#8060

A versenyzők három csoportjának különböző területeken - gleccseren, mocsárban vagy hegyen - kell eltöltenie egy éjszakát. Hogyan birkóznak meg ezzel a feladattal? több»

Szereplők: Daniel W. Shrigley