Film tartalmak

A sorozat főszereplője egy ikerpár két tagjai, Ruth és Raquel, akik teljesen ellentétei egymásnak. Míg Ruth jólelkű lány, addig Raquel gonosz és törte... több»
Egy sorozat intrikával és szerelemmel fűszerezve hat fiatalról. Fernanda pszichológusként dolgozik egy rehabilitációs központban. Nemrég nagy tragédia... több»
A szárazföldi pókoktól eltérően Vízipók nem a szobák sarkaiban vagy a fék rejtekében szövi hálóját, hanem a vízalatti légvárában trónol.  Egy kresztes... több»
A trónörökös, Fülöp herceg séta közben találkozik egy lánnyal, akit visszataszítónak talál. Szegény lány egykedvű, gyengécske, unalmas és ijedős. Fülö... több»
A pécsi diákok Emlékfal állításával örökítették meg a 2010-es vörösiszap-tragédiát, az összefogást és a megújulást. Ez elhetővé tette a filmesek bejut... több»
Florencia egyedül él egy panzióban, minden álma, hogy híres énekesnő legyen. Flor barátai egy zenekarban játszanak, de egy nap a lány öszeveszik az én... több»
Bogdánné férje megpróbálta megcsókolni alkalmazottjukat Pál Évát, ezért az asszony válni akar. A férj ügyvédje, Dr. Halmi megakadályozza a házasság fe... több»

82 Teresa  (2010)

A szépséges, de fondorlatos Teresa mindent meg tesz, hogy meghódítsa a dúsgazdag Arturo-t. Teresa szegény családból származik, de ellenállhatatlan von... több»
A film központjában Eric Camden tiszteletes, felesége, Annie és hét gyermekük áll: Matt, Mary, Lucy, Simon, Ruthi, David és Sam. Az ő életükbe kalauzo... több»
Kuzey négy év után szabadul a börtönből. Szabadulásakor szülei és bátyja, Güney megy érte, hazamennek a családi házba, amely a saját pékségük felett t... több»