Film tartalmak

A Wedding Pullav két jó barát, Diganth és Anushka Ranjan történetét mutatja be,  akik szerelmesek egymásba, de ezt még maguknak sem hajlandóak beismer... több»

70 Ajnabee  (2001)

Raj és Priya, a friss házasok közeli kapcsolatba kerülnek Svájcban új szomszédaikkal, Vikrammal és Fake-kel. Az életük tökéletes mindaddig, amíg egy n... több»
Egy fiatal férfi története (Cru Jones), akinek minden vágya, hogy megnyerhessen egy Helltracknek nevezett BMX versenyt. ... több»

46 Insan  (2005)

Amjad egy riksa vezető Bombay-ben, aki anyjával él a város egyik nyomornegyedében. Az asszonynak van egy másik fia is, Munna, aki évekkel ezelőtt eltű... több»
Amarjeet Singh vezérőrnagy egy dedikált tiszt az indiai hadseregben. Fia, Vikramjeet Singh apja nyomdokaiba lép és csatlakozik a hadsereghez. A katona... több»
Egy nyugati szerzetes Európából Kínába utazott a 7. században. Két gyermek mesélte, egyikük kínai, a másik Nyugati, hogy él egy szerzetes a Keleti-Óce... több»
Nick Cheung utcai ördögűzéssel foglalkozik. Sajátos hobbija éjszakai szenzációvá válik, miközben az egész folyamatot kamerával felveszik, majd az inte... több»

47 Macho Man  (2015)

Egy német férfi beleszeret egy török nőbe, melyet követően életsítust változtat családja kedvéért. ... több»
Kilian egy fiatal férfi, aki soha nem hagyta el a Huesca-hegyeket.1953-ban Fernando Poo egzotikus szigetére utazik, hogy az ottani kakaó mezőn dolgozh... több»

55 Brand New-U  (2015)

Egyikünk sem olyan egyedi, mint ahogyan azt mi gondoljuk. A Brand New-U egy igen rendhagyó romantikus thriller: egy lecsupaszított, megszállott szerel... több»