Film tartalmak

A Leonard Nimoy által narrált, George Lucas és Ray Bradbury szereplésével készült film Ray Harryhausen figyelemreméltó vizuális effektjeit dokumentálj... több»
A 8 és fél évig hadifogságban rekedt vadászpilóták története, akiket Észak-Vietnam felett lőttek le. ... több»

39 Leute heute  (1997)

Nemzetközi hírességekről beszámoló bulvársorozat. ... több»
A dokumentumfilm bemutatja, hogyan készült az Apollo 13 film. ... több»
Részletes áttekintés a horrorfilmek történetéről és popkulturális jelentőségeiről. Híres, ismert horrorfilmek kultikus alakjai és készítői avatnak be ... több»
Ez a film tulajdonképpen két egyórás Stephen King történetből áll össze egy egésszé. Az egyik a Csattogó fogsor alapján készült, amely egy emberről sz... több»
Egy gonosz démon, aki megszállt egy játékmajmot, egy külvárosi háziasszony elméjébe férkőzik be, hogy ördögi terveit általa valósítsa meg. ... több»
A Kifulladásig (1960) című film csillagának és a francia Új Hullám ikonjának, Jean Seberg életének valódi eseményei inspirálták ezt a filmet, akit az ... több»
1998-ban egyetlen videojáték örökre megváltoztatta a világot. A játék a StarCraft volt. A globális jelenség egy szerény dél-koreai internetes kávézókb... több»
Észak-Írország falfestményei kifejezik a régió erőszakos problémáit. A „konfliktus művészete” ezeket a graffitiket az ott élő embereken keresztül vizs... több»