Film tartalmak

51 Jakali onda  (2012)

Egy kétbalkezes bérgyilkosnőt felbérelnek, hogy ölje meg a híres koreai popsztárt, Cshö Hjont, akit a nő a Paradise Hotelben támad meg, ahová a sztár ... több»
Dzsiun az apja által épített Full House nevű házban él, melyet egy nap a barátai eladnak a feje felől, miközben ő vakációzik. A vakáció alatt Dzsiun m... több»
Kim Szamszun nincs valami jó társadalmi helyzetben. Régies hangzású neve miatt csúfolják, már elmúlt harminc, kicsit csúnya, kicsit túlsúlyos, és ninc... több»
Theung rendkívüli matematikai tehetség. A középiskolában megismerkedik Dzsonggjuval, aki szintén matematikai babérokra tör. A két rivális között szoro... több»

78 Megvagy!  (2018)

A Netflix saját gyártású szórakoztató műsorában hét koreai hírességnek felfedik, hogy a D Projekt keretében egy chipet ültettek beléjük egy-egy híres ... több»
A Korjo-kor végén új hajnal hasad, új korszak indul: a Csoszon-dinasztia kora. Két barát egy félreértést követően ellenségekké válik. Mindketten saját... több»
Hong Szol átlagos egyetemista lány, aki részmunkaidőben dolgozik, hogy fizetni tudja tanulmányait. Ju Dzsong ugyanazon az egyetemen tanul, egy évfolya... több»
Kil Raim kaszkadőrnő, de meglehetősen alulfizetett, ezért a barátnőjével közösen bérel egy icipici lakást. Egyik nap megjelenik a forgatáson egy hepci... több»
Ju Dzsinu cége virtuális valóságot (AR) integráló játékokkal foglalkozik. Egyik nap emailt kap egy ismeretlen fejlesztőtől egy újszerű AR-játékkal kap... több»
To Mindzsun földönkívüli, űrjárműve azonban balesetet szenved, és az emberi külsejű idegen 1609-ben ragad, a Csoszon-korban. Itt megismerkedik egy fia... több»