Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
NA
Filmadatlap
 
5
Szereplők
1
Vélemények
14
Képek
Videók
Secret Garden

 
TB   2020. 03. 14.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb koreai sorozat

Ez egy igazán remek, kikapcsoló sorozat. Egy nap alatt daráltam le, alvás nélkül, ilyen velem korábban nem volt. Vicces, szórakoztató, és persze drámai és zsepi is kell, mert ez egy koreai sorozat és nincs olyan, hogy nem bőgsz rajta. 10 éve nézek koreai sorozatokat, azóta top 3-as ez az alkotás a listámon. Hyun Bin zseniális benne, de Ha Jiwon is odateszi magát. A legjobb karakter Oska, imádnivaló :) Nézzétek meg!

 

Dzsuvon amikor ideges vagy töpreng, egy rövid versikét ismételget, mely óriási népszerűségre tett szert a sorozat kapcsán. A versike egy mondára utal, ahol egy apa igen hosszú nevet talált ki a fiának, hosszú életre utaló kifejezéseket összefűzve, hátha így a fia is hosszú életet élhet. A mondóka így szól: Kimszuhanmu kobugiva turumi/ Szamcshongapcsa tongbangszak/ Cshicshikhapho szariszariszentha/ Vorivori szephurikha/ Muduszella kurumi/ Horikhein tambjorak/ Szoszengvone kojangi paduginun toltori. (otayamin.wordpress.com; youtube.com)

(TB)
 

A történetet író Kim Unszuk Dél-Korea egyik legsikeresebb forgatókönyvírónője, sorozatai rendre nézettségi rekordot döntenek. Olyan sorozatok fűződnek a nevéhez, mint a The Heirs, az Ázsia-szerte hisztériát kiváltó Descendants of the Sun, vagy a Guardian: The Lonely and Great God, mely sokáig a valaha volt legnézettebb kábelcsatornás sorozat volt Koreában.

(TB)
 

A futótűzként terjedő, mémmé vált felüléses jelenetet rengetegszer kellett megismételni, Hjon Bin így több száz felülést csinált meg a leforgatása alatt. (Secret Garden különkiadás. SBS csatorna, 2011.01.22.) A jelenetnek számos paródiája született a koreai televíziózásban.

(TB)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.