Film tartalmak

Mason (John Travolta) már felhagyott a tolvaj életmóddal, amikor egy igazi nagy melóra visszatér, hogy testvérével kiraboljanak egy bankot. Nem minden... több»

NA Fuks 2  (2024)

Maciek pénzt kér a kétes ügyleteken meggazdagodott apjától, hogy egy randin lenyűgözze a kiszemelt lányt. A kedves papa kisegíti a fiát, de csak azért... több»
Egy csődbe ment kolostor szerzetesei elhatározzák, focicsapatot indítanak a „Champions Clerum” kupán, ami egy vallásos emberek számára rendezett vatik... több»
Gimis diákok elhatározzák, hogy filmet készítenek osztálytársuk életéről. Forgatás közben olyan titkok kerülnek felszínre barátjukról, ami megváltozta... több»
Diana Nyad amerikai újságírónő több úszórekordot is magáénak mondhatott már, amikor kitalálta, hogy átúszik Kubából Floridába, ami fiatal korában nem ... több»
Douglas Mawson 1912-ben közel ötszáz kilométert gyalogolt az Antarktiszon dacolva széllel és faggyal, miközben elvesztette mindkét útitársát. Ezúttal ... több»
A film két testvér, Maciek és Andrzej történetét meséli el. Apjuk halála és szeretett Bronkája elvesztése után Andrzej elhagyja a családi házat. Útköz... több»
A történet középpontjában két fiatalember áll, akik részt vettek az 1982-es Folkland-szigetekért vívott háborúban, és akik a harcoktól traumatizálódva... több»
Salvo, egy milánói pizzéria tulajdonosa. Felesége, Teresa a pénztárban dolgozik, fiuk, Enzo pedig segít a pizzák elkészítésében. Az étterem azonban eg... több»