Keanu Reeves 13 filmje, amit MOST streamelhetsz

Keanu Reeves évek óta pályafutása új virágkorát éli, tulajdonképpen most van csak igazán a csúcson. A népszerű színész nem sokat pihen, folyamatosan újabb projektekbe kezd, köztük újdonságokkal és már befutott franchise-ok folytatásaival egyaránt. Mi pedig abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy számos nagyszerű filmje elérhető a nagyobb streaming szolgáltatók kínálatában. Legfeljebb az balszerencse a szerencsében, hogy előfordul, amikor egy sorozat bizonyos epizódjai az egyik, más epizódjai pedig egy másik platformon érhetők el.

Most mutatunk is tizenhárom filmet, amelyek egy része a Netflixen, egy másik pedig az HBO Maxon nézhető meg. A listán a sorrend ezúttal nem szempont, előbb az HBO Maxon, majd a Netflixen elérhető filmeket mutatjuk. Utóbbiak közt lesz egy kakukktojás is. Ha épp Keanu Reeves-maratont tervezel, mi ezekkel a filmekkel kezdenénk!

#13

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | krimi | sci-fi | vígjáték

HBO Max | Netflix | Telekom TVGO

Miután Lex Luthor foglyul ejti az Igazság Ligáját, Superman kutyája, Krypto néhány menhelyi háziállatokból álló csapatot tobroz, hogy kiszabadítsa gazdáját és társait. A kis... több»

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen? Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.
#12

64 Mátrix: Feltámadások  (2021)

(26) (9)

akció | sci-fi

Telekom TVGO

Készen állsz arra, hogy újra belépj a Mátrixba? Ez a feltámadás története, amely ismét egy sötét világba kalauzolja a nézőt. "A két valóság világában - a mindennapi élet... több»

Neo nem halt meg. A Mátrix működik, de megújult, erősebb és biztonságosabb, mint valaha. Az élet megy tovább. Vannak hősök, akik képesek a feltámadásra. Vannak szörnyű erők, amelyek ellen mindig újra harcba kell szállni. És van néhány nagy titok, amelynek segítségével a hősök vállalhatják a harcot, és szembeszállhatnak azzal, aki/ami az elpusztításukra tör. Legfeljebb maguk sem értik, hogy történik mindez.
#11

79 Mátrix - Forradalmak  (2003)

(22) (7)

akció | sci-fi

HBO Max

A történet elérkezett a végső összecsapáshoz. A Mátrix-trilógia befejező része az emberek és gépek elkeseredett háborújának záróakkordja. Zion katonái az önkéntes... több»

A Mátrix-trilógia utolsó, magával ragadó fejezetében Neo, Morpheus és Trinity azért küzd, hogy megmentsék Ziont, az utolsó igazi várost a gépektől, amik rabságba taszították az emberiséget. Most, hogy Neo már jobban kiismerte saját különleges képességeit – köztük azt, hogy látja a tárgyak és emberek kódját – szembe kell néznie annak a döntésnek a következményeivel, amit a Mátrix – Újratöltve során meghozott.
#10

82 Mátrix - Újratöltve  (2003)

(31) (15)

akció | sci-fi

HBO Max

Neo úgy dönt, hogy utánajár, mi van akkor, ha a prófécia mégis igaz, és véget érhetne a harc… Elméjét kiszabadítja a Mátrix rabságából, és a második részben tovább... több»

Neo és Trinity csatlakoznak Morpheushoz a Zionba vezető útján. Zion az utolsó szabad emberek lakta kolónia, ahol Neóra megváltóként tekintenek. Neo és Trinity szerelme itt talán megvalósulhat, de útra kell ismét kelniük, hogy küldetésüket beteljesítsék. Neo visszatér a Mátrixba és felkeresi az orákulumot, aki elmondja neki, hogy csak akkor mentheti meg az emberiséget, ha eljut a Forráshoz. Azonban csak a Kulcskészítő segítségével érheti el, ami egy program, amit egy másik, az egyik legrégebbi program tart fogva: Merovingin. A Mátrixban természetesen már várták Neo felbukkanását. Smith ügynök készen áll, hogy újra megküzdjön régi ellenfelével. Sőt, nem is egyetlen Smith ügynök, hanem megszámlálhatatlan...
#9

92 Mátrix  (1999)

(137) (68)

akció | sci-fi

HBO Max

Neo (Keanu Reeves) ismeri a világot, amiben él, legalábbis azt hiszi, amíg meg nem ismerkedik Morpheusszal (Laurence Fishburne). A titokzatos férfi olyan dolgokat mutat neki, melyek... több»

Volt valaha olyan álmod, amiről azt hitted, valóság? Mi lenne, ha nem tudnál felébredni belőle? Hogy tudnád megkülönböztetni az álmot és a valóságot? Amikor egy gyönyörű idegen bevezeti Neót, a hackert egy veszélyes rejtett világba, rájön a döbbenetes igazságra: a valóság, ami körülveszi, egy gonosz cyber-intelligencia mesteri alkotása. Neo csatlakozik a legendás és veszélyes lázadó harcoshoz, Morpheushoz, hogy elpusztítsák az illúziót, ami rabságban tartja az emberiséget. Innentől minden mozdulat, minden pillanat, minden gondolat maga az életben maradásért folytatott küzdelem – küzdelem a Mátrixból való szabadulásért.
#8

64 A Tai Chi harcosa  (2013)

(6) (1)

akció | dráma

Mark Donaka (Keanu Reeves) üzletember, egy biztonságtechnikai cég feje. Emellett a küzdősportok, a vér és a halál rajongója. Vállalkozását fedőcégként használva ugyanis... több»

Mark Donaka üzletember, egy biztonságtechnikai cég feje. Emellett a küzdősportok, a vér és a halál rajongója. Vállalkozását fedőcégként használva ugyanis illegális küzdelmeket rendez és szponzorál különböző stílusú és képzettségű harcosok között, akikben a gyilkos ösztönt keresi. A rendőrség a nyomában van, de mindig sikerül kisiklania a kezeik közül, a küzdelmek látogatottsága és zárt nemzetközi TV-láncon keresztüli közvetítése hatalmas jövedelmet biztosít számára. Azonban kísérleteit kudarcok kísérik, mivel az általa választott harcosok nem akarnak gyilkossá válni a ringben. Azonban mivel sokat tudnak és igyekeznek szabadulni az üzletből, hajlandóak a rendőrséggel is kooperálni, amiért Donaka megöleti őket. A film jelenleg a SkyShowtime műsorában érhető el, később a Netflixen is debütálhat.
#7

kaland | sci-fi | vígjáték | zenés

HBO Max | Netflix

Az egykor időutazó Bill és Ted, akik egykor arról álmodoztak, hogy igazi rocksztárok lesznek, mára átlagos középkorú apukák, akiknek állásuk és családjuk van. A mai napig nem... több»

2020-at írunk, amikor az időutazó, wannabe rocksztárok, Bill és Ted élik az átlagos középkorúak mindennapi életét: dolgozni járnak, gyereket nevelnek. Ám máig nem sikerült megírniuk azt a megjövendölt dalt, ami egyesítené a széthullóban levő világot, így a Földet katasztrófa fenyegeti. Ez az utolsó esélyük, hogy beteljesítsék rock and roll sorsukat, ami egyúttal a bolygó valóságának megmentését is jelenti, ezért a már fáradékony és nem éppen fiatal legjobb barátok új kalandra indulnak. Elutaznak a jövőbe, hogy jövőbeli énjüktől kérjenek segítséget a dal megírásához, amivel elkerülhető az emberiség pusztulása. Útjuk során segítségükre sietnek lányaik, néhány történelmi személyiség és pár zenei legenda is.
#6

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Repüljünk vissza az időben a népszerű SpongyaBob Kockanadrág című televíziós sorozat előzményeihez, hogy megismerjük főhősünk és barátainak történetét, mely a... több»

SpongyaBob és barátai visszatérnek a filmvászonra, új szereplők társaságában - de hová lett Csigusz?!? Keanu Reeves igazán ikonikus szerepet kapott a filmben.
#5

romantikus | vígjáték

Netflix

Két gyerekkori jóbarát felnőttként rádöbben, hogy szerelmesek egymásba. több»

Sasha és Marcus gyerekkori jóbarátok, akiket felnőttként ismét egymáshoz sodor az élet. Rájönnek, hogy szerelmesek egymásba, de ez sok bonyodalommal jár. A film egyik legjobb jelenete, amiben Keanu Reeves saját maga öntelt változatát alakítja, de messze nem csak ezért kötelező megnézni.
#4

akció | krimi | thriller

John Wick tiltott területen, a gazfickók rejtekhelyeként működő Continental Szállodában gyilkolt. Tettével magára vonta a Felső Kör haragját, 14 millió dolláros jutalom... több»

John Wick, a rémkirály, a rettegett bérgyilkos még sosem volt ennyire szorult helyzetben. A világ összes gyilkosa őt akarja, méghozzá holtan. A befolyásos nemzetközi bérgyilkos szervezet, a Felső Kör ki akarja iktatni, mivel megszegte a legfőbb szabályt: a bűnözőknek menedéket nyújtó Continentál szálloda területén gyilkolt. És ha mindez nem lenne elég, a sebesült Wickre 14 millió dolláros vérdíjat is kitűztek. A magányos harcos a hotel igazgatójától egy órányi előnyt kap. Ám, ha a száműzött státusza életbe lép, egyetlen ember sem lesz a városban, akitől segítségre számíthat. Wick békét akar. A legenda utolsó esélye, egykori bajtársa, a dögös bérgyilkos, Sofia (Halle Berry). A nő támogatásával a profi gyilkos egy mindent elsöprő véres háborúra készül…
#3

79 John Wick: 2. felvonás  (2017)

(40) (15)

akció | krimi | thriller

Netflix

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost... több»

John Wick, a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.
#2

81 John Wick  (2014)

(101) (25)

akció | krimi | thriller

John Wick (Keanu Reeves) nem akar túl sokat, csupán nyugodt életet. Kutyája, sportkocsija, üres és hideg lakása éppen elég komfortot biztosít számára. Azonban egy nyugdíjas... több»

John Wick nem akar túl sokat, csupán nyugodt életet. Kutyája, sportkocsija, üres és hideg lakása éppen elég komfortot biztosít számára. Azonban egy nyugdíjas bérgyilkos nem hagyhatja szó nélkül, ha ártanak neki. Előkerülnek a régi fegyverek, és John bosszúhadjáratba kezd. Ő az egyszemélyes hadsereg, akinek gengszterek és bérgyilkosok egész hadával kell szembenéznie. New York valódi csatatérré változik.
#1

75 47 ronin  (2013)

(42) (11)

akció | dráma | fantasy | kaland

Netflix | SkyShowtime

A szamuráj élete urának szolgálata körül forog. Így mikor egy elveszti gazdáját, azaz roninná válik, különösen nagy csapás a számára. Épp ezért készül 47 ronin a... több»

A szamuráj élete urának szolgálata körül forog. Így mikor egy elveszti gazdáját, azaz roninná válik, különösen nagy csapás a számára. Épp ezért készül 47 ronin a bosszúra uruk gyilkosa ellen. Éveken keresztül tervezgetik, hogyan hajtják majd végre a várva-várt bosszút, amely után méltósággal távozhatnak az élők sorából.