Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
50
Képek
1
Videók
Keanu Reeves
Iko Uwais
Keanu Reeves
Simon Yam
Hai Yu
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Hai Yu
Hai Yu
Keanu Reeves
Li Xingping
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Simon Yam
Li Xingping
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Hai Yu
 
HETEDIK   2019. 12. 01.

legújabb vélemény

Ez a film olyan mint maga Keanu Reeves. Alapvetően egyszerű mint a faék, de a brutális harci jelenetek és küzdeni akarás mégis kiemeli a tömegből.

 
hsanya182   2018. 06. 27.

Fiatal koromban teljesen másképp értékeltem, akkor az teccett hogy egy látványos kung fu film, verik egymást értelmetlenül órákon keresztül, milyen technikás és misztikus ez a nevezzük "Tai Chi" nek. Kenu Reeves negatív szerepben tűnik fel, de elég fapofa, rideg arc ebben a filmben, nagyon nem volt szimpatikus a játéka, olyan fafejű robot lenne, elég szörnyű, nagyon gyengén verekszik, nem bunyós mentalitás. Ha valaki minőségibb filmet keres, keressen tovább. Tai chis hősünkben annyi düh van, hogy már pszichorokkant vadállatnak miősíteném, mint egy harmonikus tai chi mesterhez. Sok a túlkapás, nulla realisztika.


 
Ragemarci   2015. 09. 20.

Kellemes harcművészeti film, Reeves gonosz szerepben viszont pocsék.

 
Kyuuseishu   2017. 04. 14.

A közepes értékelés ellenére kellemes kikapcsolódás, ha nem csavaros történetre, csak szépen koreografált harcjelenetekre vágyunk. Keanu még mindig jól hozza a Neotól elvárható Kung Fu mozdulatokat.

A film összbevétele 5 464 885 dollár volt (imdb.com).

 

Sportközvetítőként Seder Gábor és Varga Rókus is hallható a filmben, akik a Family Guyból lehetnek ismerősek mint Glenn Quagmire és Joe Swanson.

(Kyuuseishu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.