A Netflix ismét Stephen King horrorral rukkol elő, ezúttal a Démonok között főszereplőjével, Patrick Wilsonnal. A Bilincsben és az 1922 után az újabb adaptációra pedig már nem is kell sokat várnunk, így épp itt volt az idő, hogy a streaming szolgáltató előrukkoljon az első trailerrel.Az utóbbi időkben szó szerint egymást érik a Stephen King-adaptációk. Az Az 2 még kis sem hűlt, máris jön A magas fűben adaptációja a Netflixre.

A magas fűben Stephen King és fia, Joe Hill közös munkája, melynek főszereplői egy testvérpár tagjai, akik meghallva egy kisfiú kiabálását a rétről, azonnal a segítségére sietnek, azonban senkit sem találnak. A fiú helyett pedig valami borzalmas várja őket...

A film rendezői székét a Kocka direktora, Vincenzo Natali foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Patrick WilsonHarrison GilbertsonRachel WilsonWill Buie Jr.Tiffany HelmLaysla De Oliveira és Avery Whitted alakítják.

A magas fűben október 4-től látható a Netflixen. A friss előzetest idelent, míg az első hivatalos posztert ide kattintva nézhetitek meg.