Évekkel ezelőtt Leonardo DiCaprio szinte ugyanabban a helyzetben volt, amelyben a napjainkban “hollywoodi szívtiprónak” számító Timothee Chalamet.

Talán ezért is érezte DiCaprio fontosnak, hogy az első találkozásuk alkalmával megosszon néhány dolgot az elmúlt évek folyamán megszerzett tapasztalataiból. A brit Vogue-nak adott interjújában Chalamet ugyanis elárulta, milyen kedves tanácsokkal is látta el őt idősebb pályatása.

“Semmi kemény drog és semmi szuperhősfilm” - mondta Chalamet, aki úgy tűnik, hogy egyelőre meg is fogadta mindezt, hiszen a fiatal színész egyelőre egy szuperhős produkcióhoz sem szerződött le.

Helyette viszont a Denis Villeneuve rendezésében készülő Dűne filmekben szerepel, illetve a Wonka című produkcióban még táncolni is fog a fáma szerint. “Amikor a siker kapujába kerültem, nagyon határozottan úgy éreztem, hogy nem akarom, hogy az emberek azt gondolják rólam, hogy mindent pénzre akarok váltani” - tette hozzá Chalamet.

De nem Chalamet az egyetlen sztár, akit DiCaprio korábban a szárnyai alá vett. Austin Butlernek is átadott egy kis bölcsességet arról, hogy milyen volt együtt dolgozni Baz Luhrmann rendezővel.

“Leo azt mondta nekem: 'Baz folyamatosan kibillenti az egyensúlyodat, és olyan dolgokat fog kihozni belőled, amelyekről nem is tudtál, hogy mindaddig benned rejtőztek” - mondta korábban az Elvis sztárja az Entertainment Weekly magazinnak.

82 Dűne  (2021)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Paul Atreides (Timothée Chalamet) egy zseniális és tehetséges fiatal férfi, aki hatalmas tettek véghez vitelére hivatott. Paulnak el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb... több»