Paul Walker, Mindy Kaling és Ellen Pompeo is csillagot kap a Hollywoodi Hírességek sétányán 2023-ban.

A Hollywoodi Kereskedelmi Kamara pénteken tette közzé a 2023-as kitüntetettek nevét. Paul Walker, a Halálos iramban néhai sztárja posztumusz csillagot kap. A posztumusz kitüntetettek között szerepel még Jenni Rivera énekesnő és Juanita Moore, a Látszatélet Oscar-díjas színésznője is.

Nem Walker lesz az egyetlen Halálos iramban-sztár, aki csillagot kap - kollégája és barátja, Ludacris szintén a 2023-as kitüntetettek között van. A további díjazottak között szerepelnek a tévésztárok Mindy Kaling és Ellen Pompeo, valamint a zenészek, a Jonas Brothers és Lenny Kravitz, illetve a filmsztárok, Vince Vaughn, Uma Thurman és Bill Pullman.

"A Walk of Fame munkatársaiból álló testület minden évben maga választja ki a kitüntetettek egy csoportját, akik a szórakoztatóipar különböző műfajait képviselik" - mondta a Walk of Fame elnöknője, Ellen K. egy nyilatkozatban. "A testület átgondoltan választotta ki ezeket a tehetséges egyéniségeket, és alig várjuk, hogy megünnepeljük őket, amint a világ leghíresebb sétányán leleplezett csillagukkal Hollywood történelmének részévé válnak!"

A bizottság minden évben több száz jelölt közül választja ki a díjazottakat öt szórakoztatóipari kategóriában.