#10

59 A küzdők  (2014)

(7)

romantikus | vígjáték

Arnaud nyugodt nyár elé néz, azonban egyik pillanatról a másikra megtöri a békét a gyönyörű Madeleine megjelenése. A férfi semmit nem vár a helyzettől, és felkészül a... több»

#9

80 Balaton Method  (2015)

(3) (2)

dokumentum | zenés

Cinego

Szimler Bálinték Kodály Method-videóinak egészestés lezárása olyan magyar zenekarok közreműködésével, mint Quimby, a Middlemist Red, a Soerii & Poolek, az Elefánt, a Bin-Jip, a... több»

Rendező: Szimler Bálint
#8

dráma | vígjáték

Disney+

Sonny Kapoor  nem szállodaigazgatónak született, de a Marigold Hotel mégis napról-napra fogadja az új látogatókat. Sonnynak azonban meg kell osztania a figyelmét, ugyanis épp... több»

#7

71 Utam az iskolába  (2013)

(5)

dokumentum

Négy kisgyerek, a kenyai Jackon, az argentin Carlito, a marokkói Zahira és az india Samuel fényévekre él egymástól, és sosem találkoztam. Életük közös pontja, hogy... több»

#6

57 Szerelem Máltán  (2014)

(1)

dráma | vígjáték

Miután megtudja, hogy férje megcsalta, Lise és két lánya, Ditte és Sigrid úgy döntenek, hogy vakációra indulnak Máltára. A két testvér nagyon különbözik egymástól, így... több»

#5

akció | családi | dráma | kaland | vígjáték

Pinky, a fiatal árva izgalmas, de veszélyes útra indul a kapitánnyal keresztül a nagy óceánon Lama Rama királyságáig, hogy megtalálják a mesés kincset, és talán arra is fény... több»

#4

53 Világevők  (2014)

(1)

dokumentum

Egy dokumentumfilm ételkritikus bloggerekről, aki a világot járva a legjobb éttermek választékából válogatnak. Az ő közreműködésével most mi is eljuthatunk a legexkluzívabb... több»

#3

68 Lány macskával  (2014)

(2)

dráma

Róma, 1984. Aria egy kilenc éves kislány. Szülei, akik csak magukra és a saját karrierjükre tudtak gondolni, elváltak, fittyet sem hányva lányuk szükségleteire. Míg két... több»

#2

dráma | vígjáték

Negyven évnyi sikeres bútorkereskedőként eltöltött év után Harold cége tönkremegy, miután az IKEA új áruházat nyit az üzlet szomszédságában. A férfi elkeseredésében úgy... több»

#1

64 1001 gramm  (2014)

dráma

A norvég tudós, Marie egy szeminárium keretében Párizsba látogat. A tanfolyam az egy kiló, mint mennyiség tényleges és valós súlya körüli felmérésekre és kutatásokra... több»