10(!) új streaming sorozat jövő héten, itt a teljes lista (Netflix, HBO Max, SkyShowtime, Amazon Prime, Apple TV+ - 41. hét, 2023)

Nem semmi, milyen hét elé nézünk! A sorozatrajongók valósággal dúskálni fognak az újdonságokban, csak győzzék kiválasztani azokat, amik tényleg érdeklik őket. A legnagyobb streaming szolgáltatók kínálatában néztünk körül a Netflixtől az AppleTV+-ig és összesen tíz új sorozatot találtunk nektek.

#10

dráma

SkyShowtime

A történet egy high-tech cég vezetőjét, Luciát követi nyomon, aki azért küzd, hogy minél nagyobb vagyonra tegyen szert, mivel szegénysorból származik. Előléptetése napján... több»

A történet egy high-tech cég vezetőjét, Luciát követi nyomon, aki azért küzd, hogy minél nagyobb vagyonra tegyen szert, mivel szegénysorból származik. Előléptetése napján kémkedés gyanúja miatt kirúgják. Premier a SkyShowtime-on október 9-én.
#9

valóságshow

Netflix

Fernanda tájékoztatja a nézőket a Netflixszel közös új küldetéséről: egy eddig soha nem látott kísérletről egy lakatlan szigeten, ahol hat névtelen pár hagyja maga mögött... több»

Fernanda tájékoztatja a nézőket a Netflixszel közös új küldetéséről: egy eddig soha nem látott kísérletről egy lakatlan szigeten, ahol hat névtelen pár hagyja maga mögött a városi rutint. Azt hiszik, hogy egy versenyen vesznek részt, ahol együtt fognak dolgozni, hogy megnyerjenek egy 500 000 brazil reál értékű díjat. Ám a játék váratlan fordulatot vesz, és kiderül a valódi tét, amikor megjelenik egy plusz bőrönd, és rájönnek, hogy valójában az anyósaik lesznek partnereik. Eközben a fiúk és a lányok a sziget más pontjáról figyelnek majd mindent. Vajon sikerül-e valakinek élve kijutnia? Premier a Netflixen október 9-én.
#8

dokumentum

Netflix

Ebben a doku-sorozatban egy szedett-vedett elektronikus cigarettával foglalkozó startup több milliárd dolláros vállalattá válik, mígnem egy járvány miatt a terv füstbe megy. több»

Rendező: R. J. Cutler
Szereplők: Allen Gladstone
Ebben a doku-sorozatban egy szedett-vedett elektronikus cigarettával foglalkozó startup több milliárd dolláros vállalattá válik, mígnem egy járvány miatt a terv füstbe megy. Premier a Netflixen október 11-én.
#7

53 Titkaink  (2023)

dráma

Netflix

Egy nagymenő influencer fejest ugrik négy nő életébe, akiket a születésével kapcsolatos igazság – és a bosszú – iránti vágy hajt. több»

Egy nagymenő influencer fejest ugrik négy nő életébe, akiket a születésével kapcsolatos igazság – és a bosszú – iránti vágy hajt. Premier a Netflixen október 11-én.
#6

krimi

HBO Max | TV-ben (ID Invest. Disc., csütörtök 01:33)

Egy hajóút halálos kimenetelűvé válik három fiatal pár számára, és olyan megrázó események sorozatát váltja ki, amelyek veszélyeztetik a mindenható Murdaugh-dinasztiát. több»


Szereplők: Michael Virzi
Egy hajóút halálos kimenetelűvé válik három fiatal pár számára, és olyan megrázó események sorozatát váltja ki, amelyek veszélyeztetik a mindenható Murdaugh-dinasztiát. Premier az Hbo Maxon október 11-én.
#5

71 Jó éjt, világ!  (2023)

(1)

animáció | dráma | vígjáték

Netflix

Egy bezárkózott báty. Egy nagyravágyó öccs. Egy apa, akit a saját gyermekei nem tisztelnek. Egy anya, aki elhanyagolja a saját háztartását. Ez egy széthullott család, és egyik... több»

Egy bezárkózott báty. Egy nagyravágyó öccs. Egy apa, akit a saját gyermekei nem tisztelnek. Egy anya, aki elhanyagolja a saját háztartását. Ez egy széthullott család, és egyik tagja sem tudja, hogy mindannyian egy online játék karakterei. Premier a Netflixen október 12-én.
#4

75 Az Usher-ház bukása  (2023)

(13) (1)

dráma | horror

Netflix

Mike Flanagan univerzuma egyre bővül, ezúttal Edgar Allan Poe 1839-ben megjelent, The Fall of the House of Usher című novelláját dolgozza fel a legújabb sorozatában. A horrordráma... több»

Mike Flanagan univerzuma egyre bővül, ezúttal Edgar Allan Poe 1839-ben megjelent, The Fall of the House of Usher című novelláját dolgozza fel a legújabb sorozatában. A horrordráma Roderick Usher, egy korrupt gyógyszergyár vezérigazgatójáról szól, akinek szembe kell néznie kétes múltjával, amikor gyermekei egymást követve halnak meg rejtélyes és brutális módon. Premier a Netflixen október 12-én.
#3

86 Minden kémia  (2023)

(3) (1)

dráma

Apple TV+

Az 1950-es években járunk, amikor a nőknek a háztartási szférában van a helyük. Így hiúsul meg Elizabeth Zott tudósi karrierjéről szőtt álma is. Miután kirúgják a... több»

Az 1950-es években járunk, amikor a nőknek a háztartási szférában van a helyük. Így hiúsul meg Elizabeth Zott tudósi karrierjéről szőtt álma is. Miután kirúgják a laboratóriumból, ahol addig dolgozott, elfogad egy állást egy televíziós főzőműsor házigazdájaként. Elhatározza, hogy a recepteknél sokkal többre fogja megtanítani a mellőzött háziasszonyokat - és a hirtelen odafigyelő férfiakat. Premier az Appletv+-on október 13-án.
#2

dráma

Amazon Prime Video

Egy olasz pitiáner tolvajcsapatot követhetünk nyomon, akiknek sikerül megtéveszteniük a legmagasabb szintű biztonságiakat, hogy több millió dollár értékű drágakövet lopjanak... több»

Egy olasz pitiáner tolvajcsapatot követhetünk nyomon, akiknek sikerül megtéveszteniük a legmagasabb szintű biztonságiakat, hogy több millió dollár értékű drágakövet lopjanak el az antwerpeni gyémántközpontból. Premier az Amazon Prime-on október 13-án.
#1

dráma | horror | misztikus

SkyShowtime | Netflix

A Yellowjackets egy tehetséges középiskolás lányfocistákból álló csapat története, akik egy repülőgép-szerencsétlenség túlélői lesznek a távoli, északi vadon mélyén. A... több»

A Yellowjackets egy tehetséges középiskolás lányfocistákból álló csapat története, akik egy repülőgép-szerencsétlenség túlélői lesznek a távoli, északi vadon mélyén. A sorozat végigkíséri bonyolult, de virágzó csapatból vad klánokká válásukat, miközben nyomon követi az életüket is, amelyet majdnem 25 évvel később próbálnak újra összerakni, bebizonyítva, hogy a múlt sosem múlik el igazán, és ami kint a vadonban kezdődött, még messze nem ért véget. Premier a SkyShowtime-on október 14-én.