Miután közel 10,8 millióan voltak kíváncsiak az új Quantum Leap sorozatra, az NBC már hivatalosan be is jelentette, hogy elkészül a második évad.

Az NBC sajtóközleménye szerint a sorozat az eddigi legnagyobb startot produkálta a Peacockon, és jelenleg a 2. helyen áll az új műsorok között, a sorozatra ráadásul a 18-49 éves korosztályt érdekelte a legjobban.

“A második évadba ugrottunk, köszönhetően a szereplők, producerek, írók hihetetlen munkájának, amely nagy szerepet játszott abban, hogy az NBC ikonikus sorozatának új életet adjunk” - olvasható a közleményben.

“Miközben továbbra is a nézők figyelmébe ajánljuk a kötelezően nézendő drámáinkat, örömmel tölt el a tudat, hogy a Quantum Leap a következő évadban is kiemelt helyet kap az NBC műsorán és a Peacockon.”

A sorozat egyébként kapcsolódik az eredeti Quantum Leap - Az időutazó cselekményéhez, Ben Song fizikus pedig épp arra vállalkozik, hogy fény derítsen azokra a jelenségekre, amelyek megmagyarázatlanok maradtak a korábbi történetben. A második évad a tervek szerint 2023 januárjában debütál majd.

dráma | misztikus | sci-fi

30 évvel azután, hogy Dr. Sam Beckett belépett a részecskegyorsítóba és eltűnt, egy új csapatot követhetünk nyomon, akiknek újra kell indítania a projektet abban a reményben,... több»