Van, amit tényleg nem lehet pénzért megvenni...például George Clooney-t (galériánkban), aki egy korábbi interjúban elárulta, hogy korábban egy 35 millió dolláros felkérésre mondott nemet.

A színész a Guardiannek adott interjújában beszélt arról, hogy bár szívesen vállal reklámokban való szereplést, korábban egy igencsak jól fizető állást volt kénytelen ejteni. Egy légitársaság megbízásáról van szó, amely közel 11 milliárd forintos gázsit ígért a Clooney-nak.

“Megbeszéltük ezt a feleségemmel, Amallal is, és úgy döntöttünk, hogy nem éri meg, hiszen a légitársaság épp egy olyan országgal volt kapcsolatba hozható, amely bár szövetséges, időnként mégis kétes hírek látnak napvilágot róla” - jegyezte meg a színész.

Természetesen Clooneynak egyáltalán nem kell aggódnia az anyagiak miatt, hiszen korábban a Nespresso kávé reklám 40 millió dollárt hozott a konyhára, saját tequila vállalatát, a Casamigost pedig közel 1 milliárd dollárért értékesítette.

Clooney legutóbbi filmje egyébként hatalmas sikert aratott. A Beugró a Paradicsomba csak a hazai mozikban több, mint 500 millió forintos bevételt produkált.

romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2023.06.05.)

A film története Wren Butlert, a Chicagói Egyetem friss diplomását követi nyomon, aki elkíséri legjobb barátnőjét, Lilyt vakációzni Balira. Nem sokkal megérkezésük után Lily... több»