14 év, 6 film és 14 epizód: Így búcsúzik Tom Hiddleston Loki szerepétől (videó)

Lezárult a Disney+-on elérhető  Loki sorozat második évada, a címszerepet alakító Tom Hiddleston pedig nagyon úgy tűnik, hogy utoljára formálta meg a karaktert. 

Persze okkal merülhet fel a rajongókban, hogy az MCU korábbi főgonoszából lett megmentő visszatér-e még a jövőben, az viszont már most tudható, hogy a Loki sorozat nem kap további folytatást.

“Úgy közelítettük meg a sorozatot, mint egy könyv két felét. Az első évad az első fele. Második évad, lezárjuk a Loki és a TVA könyvét. Nem tudom, meddig mehet a történet ezen túl. Egyszerűen csak egy teljes történetet akartam elmesélni ezen a két évadon keresztül” - nyilatkozta korábban a CinemaBlend magazinnak Eric Martin író. Persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Loki nem fog visszatérni az MCU közelgő 6. fázisában, de Tom Hiddleston legutóbbi nyilatkozatai arra utalnak, hogy a színész maga mögött hagyta az MCU-t.

A Jimmy Fallon által vezetett The Tonight Show-ban Hiddleston alighanem el is búcsúzott a szereptől: “Ez a 2. évad befejezése. Ez egyben az 1. és a 2. évad lezárása is. Ez egyben 6 film, 12 epizód és 14 év lezárása az életemből. 29 éves voltam, amikor kiválasztottak, és most 42 vagyok. Elég nagy utazás volt” - mondta a színész.

akció | fantasy | kaland

A sorozat második évadában Loki Mobiusszal, Hunter B-15-tel és az időt felügyelő szervezet többi tagjával együttműködve próbál eligazodni a multiverzumban, hogy megtalálja... több»