Bár Jackie Chan és John Cena napjaink két legjobban kereső akciósztárja, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy Jackie filmjei mindeddig közel 2,6 milliárd dollárt hoztak konyhára, van itt azonban valami, amely úgy tűnik kissé ront mindkettőjük renoméján.

Ahogy arról korábban már írtunk A kimenekítési projekt hosszú évekig okozott fejfájást a készítőknek. A Netflix nagy dobásának szánt produkciója ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy csúnyán elhasalt, hiszen a Rotten Tomatoes portálon 17 százalékot kapott a kritikusoktól, 54 százalékot pedig a nézőktől.

Cena egy korábbi interjúban már elmondta, hogy a kínai anyagi forrásokból készült projekt forgatása már 2018-ban véget ért. A várakozás júliusban véget ért, a hazai előfizetők körében ráadásul akkora sikert aratott a film, hogy Magyarországon a harmadik legnézettebb tartalomnak számít a streamingszolgáltatónál.

A film előzetesét lentebb tudjátok megtekinteni, a lejátszás pedig elindítható az adatlapon található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

akció | kaland | thriller | vígjáték

A különleges erők két volt katonájának egy csoport civilt kell elkísérnie a bagdadi „halál országútján” a biztonságos zöld zónába.   több»