18-szor(!) vették fel Robin Williams emlékezetes jelenetét

Bár a Mrs. Doubtfire tele van Robin Williams emlékzetesebbnél emlékezetesebb jeleneteivel, van egy, amelyet tizennyolcszor vettek fel a forgatás során.

A film rendezője, Chris Columbus egy friss interjúban számos kulisszatitkot megosztott a produkcióval kapcsolatban, most azt is elárulta, hogy a film melyik mozzanata volt az, amely a legnagyobb türelmet igényelte a készítőtől.

“Amikor a hálószobában felveszi a Doubtfire-jelmezt, valószínűleg az volt a legnehezebb munka a filmben. Robin fizikailag teljesen kikészült azután, hogy ezt csinálta. Azt hiszem, 18 felvételt csináltunk azon a jeleneten” - mondta a rendező a Business Insider magazinnak.

“Akkoriban élete csúcsán volt, és ez olyan volt, mint egy isteni ihlet. Odáig fajult a dolog, hogy az egész filmet négy kamerával kellett forgatnom minden egyes beállításnál, hogy lépést tartsak vele. Egyikünk sem tudta, hogy mit fog mondani, amikor beindul, ezért azt akartam, hogy a többi színészre is legyen kamera, hogy a reakcióikat is rögzíthessem” - tette hozzá Columbus.

A rendező azt is elmondta, hogy jelenleg több mint 900 doboznyi felvétel van a filmből, amelyekből egy nap szeretne dokumentumfilmet készíteni: “Szeretnénk megmutatni Robin munkamódszerét. Van valami különleges és varázslatos abban, ahogyan a munkáját végezte, és szerintem jó lenne elmélyedni benne.”

családi | dráma | vígjáték

Daniel Hillard (Robin Williams) csapnivaló családapa, legalábbis felesége szerint, aki válni szeretne, és férjétől még a gyerekeik láthatási jogát is sajnálja. Ám amire Daniel... több»