1991 leghatásosabb szexuális filmjei a filmsite.org szerint

#9

77 Otthonom, Idaho  (1991)

(4) (5)

dráma

Az Otthonom, Idaho című filmdráma főhőse Scott Favor, akit kortársaival ellentétben a lázadás és a polgármester apja elleni dac sodort a lézengő, prostituálódott fiatalok... több»

#8

dráma | romantikus

Egy indiai család Ugandából emigrál az USA-ba az új kormányfő politikája elől menekülve. A család egész jól megbirkózik a társadalmi különbségekkel, ám lányuk és egy... több»

#7

64 Dzsungelláz  (1991)

(5)

dráma | romantikus

A nagy kritikai visszhangokat kiváltó filmben a rendező, Spike Lee feltárja, hogy milyen következményekkel járhat egy fekete-fehér szerelem. Wesley Snipes játssza Flipper Purify, a... több»

#6

66 Delicatessen  (1991)

(5)

krimi | szatíra | vígjáték

A katasztrófák sújtotta jövőben nagyra értékelik a finom és tápláló ételeket. Ezt felismerve egy lakóház tulajdonosa úgy dönt, hogy a földszinten hentesüzletet nyit. Amikor... több»

#3

85 Fekete vidék  (1991)

(10) (14)

dráma | krimi

Netflix

A Fekete vidéken nem könnyű az élet. Los Angelesnek ebben a részében mindennaposak a fegyveres harcok, a rendőrök állig felfegyverkezve járják az utcákat. Aki itt nő fel, annak... több»

#2

dráma

A csodaszép lány azonban egy helyi náci tiszt menyasszonya, Guidot pincérként látjuk viszont az eljegyzésen. Mindent elkövet, hogy a lányt bánatos jövőjétől eltérítse ... ... több»

#1

dráma | romantikus

Peter Matthiessen híres regénye alapján készült, amelyet a hatvanas években írt meg, amikor több író is reflektált az indián kisebbségek és a többségi társadalom... több»