Ezra Miller október 17-én megjelent a bíróságon a Vermont államban elkövetett betöréses lopás vádja miatt.

Ahogy arról korábban is írtunk, Ezra Millert az elmúlt évben több alkalommal is őrizetbe vették, a vádak között szerepelt testi sértés, zaklatás, betörés, illetve gyermek veszélyeztetése miatt.

“A rendőrséget egy betöréses lopásról értesítették egy lakóházban a County Roadon, a Vermont állambeli Stamford városában. Az első megállapítások szerint több üveg alkoholt vittek el a lakóházból, miközben a lakástulajdonosok nem voltak jelen. A biztonsági felvételeket és vallomásokat is tartalmazó nyomozás eredményeként alapos okot találtak arra, hogy Ezra M. Miller ellen vádat emeljenek betöréses lopás bűncselekménye miatt” - olvasható a rendőrség közleményében.

A bíróság egyrészt ma azt is kimondta Ezrának, hogy kötelessége távol tartania magát az érintett Isaac Winokurtól, valamint egy másik lakótól, Aiden Earlytől. Mindezen túlmenően azonban a színész akár 26 év börtönbüntetéssel és 2000 dolláros pénzbírsággal is sújtható.

A Deadline magazin értesülései szerint Miller meglepően kedélyes és vidám volt a tárgyaláson, a későbbiekben viszont újra meg kell majd jelennie a bíróság előtt.