3 új horror egy napon a Netflixen, de érdemes valamelyiket megnézned?

Horror-rajongó vagy? Akkor figyelő tekinteted a Netflixre vesd, ugyanis három új filmmel is gyarapodott a legnagyobb streaming szolgáltató kínálata, ráadásul ugyanazon a napon (bár ennek utólag különösebb jelentősége nincs). A három újdonság csak a Netflixen újdonság, egyébként egy 2015-ös és két 2019-es csodáról van szó. Mind Andrew Jones tollából.

Ha a neve nem lenne ismerős, ő egy igazi csillag Hollywood egén, a horror műfajának modern Ed Woodja. Vagyis egy olyan forgatókönyvíró és rendező, akinek eddig nem nagyon sikerült az ultragagyinál egy lépéssel jobb filmet készítenie. De valószínű, hogy ez nem véletlen, sőt, egyenesen szándékosan gyárt trash filmeket.

A Netflixen debütáló három újdonság is mind az ő alkotása, aki tehát érez magában kellő akaraterőt és szereti a kihívásokat, az vethet rájuk egy-egy pillantást! Az első film a Poltergeist Activity, aminek már a címe is nagyjából elárul mindent. Egy apa elveszíti a feleségét, ezért lányával egy kellőképpen elhagyatott farmra költözik, hogy békét találjon. Itt azonban inkább hátborzongató jelenéseket és látomásokat talál, életüket egy gonosz démon keseríti meg. Csak egy régen visszavonult paranormális nyomozó segíthet rajtuk, ha tud.

A második film a The Utah Cabin Murders, amelynek címe szintén elég beszédes. Egy teljesen átlagos család elutazik az isten háta mögé egy nyaralóba egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Hogy aztán két álarcos gyilkos bukkanjon fel és lemészárolja a szülőket. A két tinédzser nővér egyedül marad, nekik kell leszámolnia a gyilkosokkal.

Végül, de nem utolsósorban egy folytatásfilm is érkezett, méghozzá a The Curse of Halloween Jack, ami a méltán híres The Legend of Halloween Jack folytatása. A sztori egy szektáról szól, akik feltámasztanak egy őrült sorozatgyilkost, Halloween Jacket. Ő pedig ott folytatja a karrierjét, ahol halála előtt abbahagyta. Vagyis megöl mindenkit, aki az útjába kerül.

Mindhárom filmet rögtön a mafabos adatlapokról is elindíthatod a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

#3

horror

Netflix

A hírhedt szekta, a The Lords of Samhain feltámasztja a rég halott sorozatgyilkost, Halloween Jacket, és Dunwich városában elszabadul a pokol. több»

#2

horror | krimi

Netflix

Két nővér vakációja harccá változik a túlélésért, amikor nyári lakukban maszkos idegenek fogságába esnek. több»

#1

horror

Netflix

Felesége halála után David Prescott egy elhagyatott farmra költözik tinédzser lányával, Katherine-nel. Azonban a nyugalom itt sem talál rájuk, ugyanis a házban... több»