34 éves korában tragikus hirtelenséggel meghalt az énekes és színész, Aaron Carter

A hírek szerint az énekes és színész, Aaron Carter holttestét szombat reggel találták meg otthonában, a kaliforniai Lancasterben.

A segélyhívás aznap délelőtt 11 óra körül érkezett, és a hatóságok az otthonához siettek. Rendőrségi források a TMZ-nek annyit mondtak, hogy egy "férfi belefulladt a kádba", és "nincs információ vagy bizonyíték arra, hogy bűncselekmény történt volna". Annak ellenére, hogy nincs bizonyíték a bűncselekményre, a szokásos eljárás miatt gyilkossági nyomozók érkeztek a helyszínere.

Aaron, aki a Backstreet Boys-os Nick Carter öccse volt, köztudottan évekig küzdött kábítószer-problémákkal, és néhány évvel ezelőtt a TV Dokik című műsorban való szereplése során a függőségéről is beszélt.

Néhány hónappal ezelőtt Aaron Carter egy interjút adott, amelyben arról beszélt, hogy elvonóra megy, hogy megpróbálja visszaszerezni egyéves fia, Prince felügyeleti jogát.

Aaron Carter olyan sorozatokban és filmkeben tűnt fel, mint a Hetedik mennyország vagy a Sajttársak. Pályafutásáról itt írtunk bővebben.

FRISSÍTVE: Időközben fivére, Nick Carter is reagált a halálhírre, melyről ebben a cikkünkben számoltunk be.

Nyugodjék békében.

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#nonumbers

Aaron Carter

szül. 1987. 12. 07. - elhunyt 2022. 11. 05.
Tampa, Florida, USA
Aaron Charles Carter 1987. december 7-én született a floridai Tampában, Jane Elizabeth (Spaulding) és Robert Gene Carter gyermekeként. Ő Nick Carter (Backstreet Boys) öccse, és három nővére van. Zenei karrierjét hétévesen kezdte, két évig énekelt a Dead End nevű együttesben. Első szóló fellépése 9 éves korában volt, a Backstreet... több»