3,6 millió lájk Chris Hemsworth új fotójára, mutatjuk (kép)

A 2020. áprilisában bemutatott Tyler Rake: A kimenekítés rövid időn belül a Netflix egyik legsikeresebb tartalmává vált, így nem volt kérdés, hogy elkészül a folytatás.

Néhány hete pedig meg is érkezett a Tyler Rake: A kimenekítés 2 első előzetese, amely már első ránézésre is megugorja az eredeti rész látványvilágát, a film főszerepét alakító Chris Hemsworth pedig nem is aprózta el a felkészülést.

Ahogy azt már a színésztől megszokhattuk az utóbbi évek során, mindig kőkemény edzéssel készül a szerepeire. “Hat héttel A kimenekítés 2. forgatása előtt jól érzi magát, készen áll” - írja Hemsworth az Instagramon megosztott fotó alatt, amelyet máris közel három és fél millióan kedveltek.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés

A Tyler Rake folytatásának rendezői székét ezúttal is Sam Hargrave foglalhatta el, a forgatókönyvön pedig nem más, mint Joe Russo fejlesztette. A produkció premierjével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még a munkálatokról.

akció | thriller

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»