5 alulértékelt thriller a Netflixen, amitől álmatlanul fogsz forgolódni

Manapság már otthon is mindenki megtalálhatja a neki legszimpatikusabb sorozatokat és filmeket, köszönhetően a streaming szolgáltatások viharos elterjedésének. Mind közül a Netflix a legnagyobb, amely szintén számtalan remek filmmel kecsegtet lényegében minden műfaj és stílus lefedésével. Ezek között igazi sikerfilmeket, saját gyártású alkotásokat és kevésbé jól sikerült mozikat egyaránt találunk.

Aki szereti a borzongást, az általában horrorfilmek vagy thrillerek után néz. Utóbbiak talán a könnyebben emészthető kategóriát képviselik, hiszen ezekben nem a gyomorforgató jelenetektől vagy a gusztustalan szörnyektől kell tartani. Az igazán jó thriller ismérve, hogy végig feszültségben tart és csak a legvégén jön a csattanó, ami jó esetben nem számítható ki előre.

A Netflix kínálatában is találunk szép számmal jó kis thrillereket. Köztük olyanokat is, amiket nem kapott fel annyira a közönség, kevésbé vannak szem előtt. Pedig maximálisan megérdemelnek egy estét a hétköznapokban. Ezek közül szemezgettünk most, kiválasztva ötöt, amikre érdemes odafigyelni.

#5

43 Az utolsó akarat  (2020)

(3)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Az Oscar-díjas Anne Hathaway egy washingtoni hírlapíró szerepében jelenik meg, aki önhibáján kívül a szereplőjévé válik egy ügynek, melyről épp cikket készült közölni;... több»

Amikor az újságíró Elena hazaköltözik, hogy apjáról gondoskodjon, még nem is sejti, hogy élete legveszedelmesebb kalandja veszi kezdetét. Apjáról sötét titok derül ki, ő pedig hirtelen Nicaraugában találja magát, ahol fegyvercsempészek veszik körül. Úgy kell kijutni a kelepcéből, hogy életben is maradjon és még az álcáját se fedje fel.
#4

thriller

Netflix

Katie egy fiatal, jóravaló teremtés, aki egy idős férfit ápol. Miután a gondozottja meghal, a nő élete egy csapásra megváltozik, ugyanis kiderül, hogy ő örökölte a hatalmas... több»

Katie egy gazdag idős urat ápol annak hatalmas birtokán. Amikor az öreg meghal, hirtelen hatalmas vagyon kerül Katie birtokába, ami ugyan egy csapásra megoldja minden anyagi problémáját, de helyettük generál sokkal több, sokkal súlyosabb gondot. Innentől már nagyon nehéz eldönteni, kiben bízhat és kiben nem, ki az, aki tényleg az ő oldalán áll és ki az, aki csak az örökségre hajt.
#3

dráma | thriller

Netflix

A traumából felépülő Jennifer veszélybe kerül, amikor visszatér az életébe, melyre nem is emlékszik.  több»

Jellegzetes amnéziás sztori: Egy fiatal nő emlékek nélkül tér magához egy kórházban. Nem tudja, ki ő és mi történt vele. Egy férfi, aki Russellként mutatkozik be, azt állítja, hogy a férje és ő idegösszeomlást kapott, amiért elveszítette a szüleit és a munkáját is egyszerre. De vajon mennyi igaz abból, amit Russell állít?
#2

63 Világtalan  (2020)

(4) (4)

thriller

Egy végzetes támadás után Ellen Ashland elveszíti a látását. A lány visszavonul a világtól, hogy megpróbálja helyrehozni az életét, rövidesen azonban teljesen eluralkodik... több»

Egy fiatal nőt halálos támadás ér, de csodával határos módon túléli. Viszont a szeme világát elveszíti, így teljesen új életet kell kezdenie, amiben mások segítségére van utalva. Csakhogy a támadója még mindig szabadon van, és egyre több jel utal rá, hogy azok között bujkál, akik a segítségére siettek.
#1

dráma | thriller

Netflix

Grace Waters (Crystal Fox) reményvesztetten tengeti életét, mióta tudja, hogy férje viszonyt folytatott valakivel. Válásuk után megismer egy férfit, és szinte újjászületik,... több»

Tyler Perry thrillere egy gyilkossági ügyet tár elénk, amelyben egy nő megölte a férjét. Ami elsőre egy teljesen sima noymozásnak indul, idővel sötét titkokat tár fel, ezek pedig alaposan megbonyolítják a dolgokat. Nem mindenki az, akinek mutatja magát, ahogy nem biztos, hogy az az áldozat, aki annak tűnik.