Ki ne ismerné Quentin Tarantino 1994-es remekművét, a Ponyvaregényt? Galériás összeállításunkban ezúttal 5 rejtett részletet mutatunk be, melyet szinte biztos, hogy nem szúrtál ki a filmben.

1. Bár a stáblistán nem szerepel, az étteremben játszódó jelenetben Tarantino filmjeinek gyakori szereplője, Steve Buscemi is feltűnik.

2. Abban a jelenetben, melyben Butch (Bruce Willis) úgy dönt, hogy megmenti Marcellust, a Killian's Red neonjának hibás izzóiból a 'killed' (meggyilkolva) szó olvasható ki.

3. Tarantino az egyik utcán játszódó jelenetben tiszteleg két kollégája előtt, akikkel együtt dolgozott egy videotékában, mielőtt befutott volna rendezőkét. Ők:  Russell Vossler és Jerry Martinez.

4. Jules pénztárcája valójában Quentin Tarantino saját tárcája. A 'Bad Mother Fucker' kifejezés tisztelgés a Shaft című film előtt, melynek későbbi remake-jének Samuel L. Jackson játszotta a főszerepét

5. A jelenet, melyben Butch és Marcellus újtai keresztezik egymást főhajtás  Alfred Hitchcock Psycho című filmjének ikonikus jelenete előtt.

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Vincent és Jules, a két tökös behajtó és bérgyilkos feladata, hogy főnöküknek visszaszerezzenek egy fontos aktatáskát. Jules azonban, miután csodával határos módon túlél... több»