Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
27
Szereplők
89
Vélemények
21
Képek
5
Videók
Psycho
John Gavin
Janet Leigh
Janet Leigh
Vera Miles
Janet Leigh
Vera Miles
Janet Leigh
John Gavin
Martin Balsam
John Gavin
Anthony Perkins
Janet Leigh
Janet Leigh
Vera Miles
 
Harcsavadász   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Egy igazi pszihothriller a "mestertől". A megunhatatlan klasszikus.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 29.

Nagyon jó film, több, mint 50 év után is nagyon hatásos minden egyes híressé vált jelenete.


 
indingo   2017. 11. 26.

Én előbb láttam a sorozatot, mint ezt így nem volt valami érdekes a film, a poénokat tudtam előre. Közel 60 éves a film, talán ennek is betudható, de eléggé lassú a története, és mindig ugyanazok a zenék voltak benyomva.

 
Deku   2017. 07. 10.

A Bates Motel sorozat után vágtam bele ebbe a filmbe és nem bántam meg egy percig sem mert kitölti a hiányzó részeket. Ez az film nagyszerű lett. Imádom thrillert már alapból.

 
szaka123   2016. 01. 25.

Olyan klasszikus, amin nem fog az idő. Váratlan fordulatokkal, és kiváló színészi teljesítményekkel. Érdemes megnézni, a többi része már nem ilyen jó, de ezt azért mindenkinek látnia kellene!

 
Természetesen bőven akadhat olyan, akit nem nyűgöz le ennyire ez az Ed Gein rémtettein alapuló történet és nincs is ezzel semmi gond, hiszen nem állíthatjuk, hogy egy filmet szeretni kell csak és kizárólag azért, mert úgymond alapvető. több»

A film összbevétele 50 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Hitchcock remek marketing szakember is volt. Robert Bloch regényét, amelynek megfilmesítési jogát névtelenül 9.000 dollárért vette meg felvásárolta a könyvesboltokból, hogy a leendő nézők ne lehessenek tisztában a végső csavarral.

(Berto49)
 

A rendező utolsó fekete-fehér filmje.

(Berto49)
 

A filmnek van egy színes (colorized) változata is, de ez hatásában messze elmarad a fekete-fehér változattól.

(Berto49)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.