52 éves korában elhunyt Luke Perry, a Beverly Hills 90210 sztárja

A színészt Quentin Tarantino idén érkező, Volt egyszer egy Hollywood című filmjében láthatjuk utoljára a mozikban.

"Luke Perry 52 éves korában agyvérzés következtében elhunyt" - áll a színész menedzsere által kiadott közleményben. "Szerettei, gyermekei, Jack és Sophie, menyasszonya, Wendy Madison Bauer, egykori felesége, Minnie Sharp, édesanyja, Ann Bennett, mostohaapja, Steve Bennett, fivére, Tom Perry, nővére, Amy Coder és közeli barátai körében töltötte utolsó óráit. A család hálásan köszöni a rengeteg támogatást a világ minden tájáról, és tisztelettel kérik ... a gyász ezen nehéz időszakában."

Perryt az utóbbi időkben Fred Andrews szerepében láthatták a nézők a Riverdale című sorozatban, de legismertebb szerepét a Beverly Hills 90210 című televíziós szériában játszotta 1990 és 1995, majd 1998 és 2000 között. Játszott továbbá a Buffy, a vámpírok réme-ben, Az ötödik elemben, de olyan sitcomokban is feltűnt, mint a Will és Grace vagy a  Kerge város.

Perry 1993-ban vette feleségül Rachel 'Minnie' Sharpot, házasságuk 2003-ban ért véget, melyet követően megosztott felügyelettel nevelték fiukat, Jacket és lányukat, Sophie-t.

Perryt múlt héten szállították kórházba, miután agyvérzést kapott, és a hírek szerint ezt követően már nem tért magához. Nyugodjék békében!