6 újdonság pénteken a Netflixen: Erotikus történet, ázsiai akció sc-fi, az év karácsonyi animációja és mások

Érdekes új filmekkel bővül mától a Netflix kínálata. Az alábbi hat film elég széles skálán mozog, így sokan megtalálhatják köztük az új kedvencüket. Sci-fi, akciófilm, de még a fülledt erotika is elfér a listán, nem beszélve a klasszikus karácsonyis sztoriról. Nézzük, mi mindennel készül a hétvégére a legnagyobb streaming szolgáltató!

#6

dokumentum

Netflix

Egy film az idősebb Robert Downey életéről és karrierjéről, a rettenthetetlen és látnok amerikai rendezőről, aki felállította az 1960-as évek ellenkulturális vígjátékainak... több»

Rendező: Chris Smith
Szereplők: Robert Downey Sr.
Egy film az idősebb Robert Downey életéről és karrierjéről, a rettenthetetlen és látnok amerikai rendezőről, aki felállította az 1960-as évek ellenkulturális vígjátékainak mércéjét.
#5

67 Izzó koponya  (2022)

(4)

dráma | kaland | misztikus

Netflix

Egy olyan világban, amelyet a nyelv és a beszéd útján terjedő őrület járványa ráz meg, a régóta rejtőzködő Murat Siyavus egykori nyelvész az egyetlen ember, akit rejtélyes... több»

Egy olyan világban, amelyet a nyelv és a beszéd útján terjedő őrület járványa ráz meg, a régóta rejtőzködő Murat Siyavus egykori nyelvész az egyetlen ember, akit rejtélyes módon nem érint a betegség. A kegyetlen járványellenes intézmény által üldözött Murat kénytelen elhagyni a biztonságos zónát, és Isztambul titokzatos utcáinak lángjai és romjai közé menekülni, ahol a "forró koponya" - a betegség maradandó jele - titkát keresi.
#4

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Charles Dickens közismert karácsonyi történetének természetfeletti, időutazós, zenés feldolgozása. több»

A klasszikus Charles Dickens történet legújabb feldolgozása, ezúttal animációs film formájában. Az öreg, magának való és mogorva Ebenezer Scrooge-nak karácsony este szembe kell néznie a saját múltjával és valahogy megváltoztatni a jövőt, még mielőtt lejár az ideje.
#3

dráma | romantikus

Netflix

Tully és Kate 1974-ben találkoztak, és azóta különös kapcsolat köti össze őket. Kate meglehetősen félénk és visszahúzódó, míg Tully inkább a menő csajok klubját... több»

Mi vethetett véget Tully és Kate harmincéves barátságának? A választ a második évadban megtudjuk - de előbb Kate megküzd Johnny szerencsétlenül végződött iraki útjának fájdalmas utóhatásaival, míg Tullynak perrel kell szembenéznie, miután kilépett a talkshow-jából, és újra kell kezdenie a karrierjét az alapoktól.
#2

73 A jövő harcosai  (2022)

(3)

akció | sci-fi | thriller

Netflix

Egy meteorittal földönkívüli élet érkezik a Földre. Amikor ez az idegen életforma az emberiséget kezdi el fenyegetni, Sing Lee parancsnok és megtizedelt elit-alakulata veszi fel a... több»

A nem is oly távoli jövőben az emberiség szinte teljesen tönkretette a levegőt, amitől a Föld szinte lakhatatlanná vált. A jövőbeli Hongkongra egy meteroit hullik, amelyen egy földönkívüli növény érkezik a bolygóra. Ez gyorsan terjed és nagy pusztítást okoz, de cserébe képes megtisztítani a levegőt is. Az emberiség nagy dilemma előtt áll.
#1

dráma

Netflix

Egy boldogtalan házasságban élő arisztokrata szenvedélyes viszonyt kezd a férje vidéki birtokán élő vadőrrel. több»

A tehetős és kiváltságos családból származó Connie már nem szerelmes a férjébe. Amikor találkozik Oliverrel, a birtok vadőrével, titkos találkozásaik szexuális ébredéshez vezetnek. Connie döntés elé kényszerül: kövesse a szívét, vagy térjen vissza férjéhez, és töltse be a szerepet, amelyet a társadalom elvár tőle.