8 újdonság a héten a Netflixen: A Trónok harca alkotóinak metálos filmje, 'Elon Musk-doku' és mások

Új hét, újabb premierek a Netflixen. Legyen szó sorozatról vagy épp filmről, az előttünk álló napokban is bőven lesz mit nézni a legnagyobb streaming szolgáltatónál. Mi most nyolc újdonságot gyűjtöttünk össze nektek, amikről úgy gondoljuk, hogy érdemes szánni rájuk egy kis időt.

#8

82 Holnap  (2022)

(3)

akció | dráma | fantasy

Netflix

A véletlen folytán félig emberré és félig szellemmé vált fiatalembert egy alvilági kaszás társaság alkalmazza különleges küldetések végrehajtására. több»

Egy hamisítatlan koreai mozi, amelyben egy férfi egy balesetben félig emberré, félig szellemmé válik. Találkozik a kaszással és mellette tökéletesíti újonnan szerzett természetfeletti képességeit.
#7

70 Metal Lords  (2021)

(9)

dráma | zenés

Netflix

Két srác metálbandát alapít egy olyan suliban, ahol pontosan két embert érdekel a metál. Nem találnak basszusgitárost, csak egy lányt, aki csellón játszik. Össze kell... több»

Amikor az iskola két különc fiúja metálbandát alapít, rájönnek, hogy rajtuk kívül senkit sem érdekel ez a zene. Csak egy lányt, aki csellón játszik...
#6

dráma | romantikus | sci-fi

Netflix

Egy fiatal lány túlél egy autóbalesetet, amiben meghal a barátja. Ezután úgy gondolja, hogy a fiú megpróbál kapcsolatba lépni vele a túlvilágról. több»

Egy fiatal pár autóbalesetet szenved, amiben a fiú meghal. A sérüléseiből felépülő lány hamarosan olyan jeleket vesz észre, mintha egykori párja kapcsolatba akarna lépni vele a túlvilágról.
#5

dráma | krimi | thriller

Netflix

Az ellentétek a munkásosztálybeli jövevények és az elit diákok között csak fokozódnak és egyre bonyolultabbá válnak. több»

Ötödik évadjához érkezett a spanyol sorozat, amelyben egy iskola elit diákjai és alacsonyabb társadalmi rangú társaik közötti viszályt ismerhetjük meg.
#4

dokumentum | életrajzi | krimi

Netflix

Jimmy Savile igazi különc volt, akit emberbarát hozzáállása miatt sokan kedveltek, és elvarázsolta rajongóit. Viszont amikor szexuális zaklatással vádolták meg, előkerült egy... több»


Szereplők: Jimmy Savile
Jimmy Savile történetét a legtehetségesebb forgatókönyvírók sem írhatták volna meg. A lovaggá ütött brit lemezlovas és jótékonysági aktivista, aki önkéntesként egy pszichiátrián is dolgozott, Nagy Britannia közkedvelt személyisége volt. Aztán a halála után egy évvel kiderült, hogy titokban ő volt a XX. század egyik legaktívabb pedofil szexuális bűnözője... Róla szól a dokumentumfilm.
#3

dokumentum | krimi | misztikus | sportfilm

Netflix

Senzo Meyiwa futballsztár nemzeti hősnek számított Dél-Afrikában, és az egész népet sokkolta, amikor meggyilkolták. Ki tette és miért? A dokumentumfilm-sorozat megpróbál... több»

Rendező: Sara Blecher
Senzo Meyiwa igazi nemzeti hős volt Dél-Afrikában. Amikor meggyilkolták, az egész ország és a futballvilág is megrendült. A dokumentumfilm megpróbálja felgöngyölíteni az ügyet.
#2

dokumentum

Netflix

A NASA és a SpaceX izgalmas története, amiben a filmkészítők betekintést biztosítottak a kulisszák mögé. Elizabeth Chai Vasarhelyi és Jimmy Chin közel 20 éves utazása,... több»

Bő kétórás izgalmas dokumentumfilm a NASA és a SpaceX projektjéről, hogy újra amerikaiakat repítsenek az űrbe, méghozzá amerikai fejlesztésű űrhajón.
#1

92 Üzleti ajánlat  (2022)

(3)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Ha-ri barátnőjének álcázva magát megjelenik egy vakrandin, hogy elijessze a férfit. De a tervek félresiklanak, amikor kiderül, hogy a férfi a főnöke, aki ajánlatot tesz neki. több»

A vakrandik általában mindig balul sülnek el. Főleg akkor, ha törétnetesen épp a saját főnökünk ül az asztal másik oldalán. És még ajánlatot is tesz nekünk...