A 3 legjobb film augusztusban, amit CSAK a mozikban láthatsz

Az év legforróbb napjaiban sem maradunk friss megjelenések nélkül. Az augusztusi hónapban három olyan produkciót ajánlunk a figyelmetekbe, amelyeket semmiképp sem érdemes kihagyni.

2022.08.05   olvasottság: 1340x   szerző: csd  

A rendezők és a produkciók főszerepében látható illusztris nevek szinte garantálják, hogy valami igazán epikus filmélményben legyen részünk, de nem is szeretnénk húzni az időt, csekkoljátok az összeállításunkkat lentebb!

#3

84 Nem  (2022)

(1) (7)

horror | misztikus | sci-fi

Mozikban

Igencsak rövid időn belül kiderült, hogy Jordan Peele napjaink egyik rendezőzsenije, aki a Tűnj el! és a Mi című alkotásaival már bizonyította, hogy a horror műfaja tartogat... több»

A hónap legjobban várt filmje egyértelműen Jordan Peele rendező új alkotása, aki korábban a Tűnj el! és a Mi című thrillerekkel szerezett elismerést. A Nem egy akciódús sci-fi. A történet egy testvérpárról szól, akik földönkívüli jelenségekre lesznek figyelmesek Elhatározzák, hogy meggyőzik a körülöttük élő embereket a láynek létezésükről, így mindent megtesznek, hogy valódi bizonyítékokat gyűjtsenek be.
#2

71 Fenevad  (2022)

(6) (4)

dráma | horror | kaland | thriller

Mozikban

Egy apa és két tizenéves lánya egy oroszlán célpontjává válik. Az apának be kell bizonyítania, hogy a szavannának csak egy csúcsragadozója van, az pedig nem más, mint ő. A... több»

Idris Elba egy egyedülálló apát alakít, aki a sivatag kellős közepén küzd meg a természettel és annak minden elemével. Az ellenség egy oroszlán, aki elől a lányait próbálja megmenteni. Hősünknek minden leleményességére és elszántságára szüksége lesz, hogy legyőzze a fenevadat, vagy legalábbis túlélje a támadásokat.
#1

76 A gyilkos járat  (2022)

(8) (11)

akció | szatíra | thriller

Mozikban

Öt profi bérgyilkos néz szembe egymással egy száguldó vonaton, a kirakós részletei pedig lassan összeállnak, hiszen úgy tűnik, hogy mindannyian ugyanabban a küldetésben vesznek... több»

Az első augusztusi blockbuster A gyilkos járat lesz David Leitch rendezőtől (John Wick, Deadpool 2 és Hobbs és Shaw). A filmben Pitt egy nyugdíjas bérgyilkost alakít, aki elvállal egy egyszerűnek ígérkező feladatot: felszáll egy szupergyors vonatra Japánban, hogy visszaszerezzen egy aktatáskát. Csakhogy a vonaton számos ügynök és bérgyilkos utazik még, akiknek ugyanaz a céljuk.