Elizabeth Hurley (galériánkban) egy igencsak merész szettben harangozta be a 2023-as évet, amelynek látványától mindenkinek elakadt a lélegzete.

“Keserédes búcsú 2022-től, egy olyan évtől, amely egyszerre van tele boldog és mélyen szomorú emlékekkel. Igyunk 2023-ra, és reméljük, hogy mindenki álmai valóra válnak”  - írja A bájkeverő sztárja.

A további fotókon a színésznő 20 éves fiával, Damiannel és barátaival látható egy szilveszteri partin, ráadásul a vendégei is felvállalták a nem túl szokványos ünnepi öltözködést, így Hurley egyik barátja kristályokkal borított macskajelmezt viselt, egy másik pedig Elvis Presley-nek öltözött.

Hurley-től egyébként egyáltalán nem áll távol a merész öltözködési stílus, nyáron egy merész bikiniben mutatta meg magát a követőinek, és mondani se kell, hogy egyáltalán nincs is mit takargatnia 57 évesen sem.

fantasy | szatíra | vígjáték

Elliot Richards (Brendan Fraser) vágyainak tárgya kolléganője, Alison (Frances O'Connor). Fohászkodását meghallja a Sátán (Elizabeth Hurley), aki egyezséget kínál Elliotnak.... több»