A Barbie óta nem látott siker a Warnernél, 167 millió megtekintést ért el az  új film előzetese, októberben végre megérkezik a mozikba a Joker: Kétszemélyes téboly

A Warner Bros. az idei  Las Vegas-i CinemaCon mutatta be a Joker: Kétszemélyes téboly előzetesét, néhány órával később pedig online is elérhetővé vált a videó, amely alig 24 óra leforgása alatt elképesztő nézettséget ért el.

Merthogy a YouTube videómegosztón 167 millió megtekintést kapott a bejátszás. A Variety magazin számolt be arról, hogy ez a teljesítmény még a tavaly nyáron megjelent Barbie adatait is felülmúlja, a Joker 2 előzetese pedig mindemellett az X hírfolyamán is kiemelkedően teljesített.

Ez az eredmény talán kevésbé lehet meglepő, ha azt vizsgáljuk, hogy a 2019-ben megjelent Joker az 55 millió dolláros költségvetéssel szemben 1 milliárd dollár bevételt termelt, a címszerepben látható Joaquin Phoenix pedig Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjat is kapott a szerepért.

A Joker: Kétszemélyes téboly ezúttal is Todd Phillips rendezésében készült, Phoenix mellett pedig Lady Gaga lesz látható a filmben Harley Quinn szerepében. A film idén októberben érkezik a hazai mozikba.

akció | dráma | krimi | musical | thriller

Arthur Fleck, az Arkham Elmegyógyintézet leghírhedtebb lakója, egy ismeretlen nő kíséretében szabadul ki a fogságból, odakint azonban hatalmas káosz uralkodik. Gotham City... több»