A dínók, a nácik és Noé is beszáll a Sharknado 6-ba

Megérkezett a hivatalos poszter a Sharknado 6-hoz, annak biztos jeleként, hogy a franchise új résszel gyarapszik.

A sorozat, amely annak idején egy sima B-kategóriás trash filmként indult, az elmúlt években lehetetlenebbnél lehetetlenebb és röhejesnél röhejesebb történetetekkel és részletekkel próbálja meg igazolni létezését. A legújabb részben például megjelenik az időutazós szál.

A Sharknado 6 hivatalos szinopszisa így hangzik:

„Minden elveszett – vagy mégsem? Fin felfedezi a Sharknado időutazó erejét, hogy megmentse a világot és a családját. Küldetése során Fin megküzd a nácikkal, a dinoszauruszokkal, lovagokkal, és még Noé bárkáját is meglátogatja. Ezúttal nem az a kérdés, hogyan lehet megállítani a Sharknado-t, hanem az, hogy mikor.”

A film története tehát még a franchise által felállított mércék szerint is elég betegre sikeredett, nem beszélve arról, hogy a viszonylag szűkös büdzséből ezúttal rengeteg CGI-állatot és élőlényt kell majd kigazdálkodni a tornádóval érkező cápák mellett.

A szereposztás egy része teljesen nyilvánvaló:  Ian Ziering, tér vissza Fin szerepében, és feltűnik benne majd Tara Reid és Cassie Scerbo, ám a stáb többi neve még ismeretlen. Az biztos, hogy meglepő cameókra számíthatunk, ahogy az előző részek során is – a legnagyobb kérdés viszont természetesen az, hogy melyik B-kategóriás celeb nyeri majd el Noé szerepét.

Az apró információmorzsákból kiindulva biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan a trailer is megérkezik – a film pedig elvileg júliusban kerül majd a közönség elé.

Addig is – itt a hivatalos poszter: