Tavaly nyár végén elhunyt Chadwick Boseman halálhíre mindenkit megdöbbentett. A színész hatalmas űrt hagyott maga után, egyúttal pedig az MCU egyik leghúzósabb címe, a Fekete Párduc 2 jövője is kérdésessé vált.

A Disney végül hivatalosan is bejelentette, hogy elkészíti a Fekete Párduc második részét, ezzel kapcsolatban pedig ígéretet is tett, hogy nem helyettesíti Boseman karakterét CGI technológiával. A stúdiónak mindezen túlmenően további tervei vannak a karakterrel, hiszen a napokban az is hivatalossá vált, hogy a Fekete Párduc önálló sorozatot is kap a Disney+ műsorkínálatában.

A szérián nem más, mint a filmek rendezője és forgatókönyvírója, Ryan Coogler és produkciós csapata dolgozik majd. “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megtegyük az első közös lépéseket a Marvel munkatársaival, alig várjuk, hogy megoszthassuk mindenkivel ezeket a projekteket” - nyilatkozta Coogler.

A folytatásról egyelőre azonban nincsenek bővebb információk, a tervek szerint 2022. Májusában kerülhet a mozikba a produkció, amelyről a közeljövőben várhatóan gyakrabban is hallunk még.