A Gyűrűk Ura - A hatalom gyűrűi: Káprázatos előzetest kapott az Amazon sorozata

FRISSÍTVE: Idén ősszel érkezik az Amazon Prime műsorkínálatában A Gyűrűk ura-sorozat, A hatalom gyűrűi amelyhez frissen érkezett az új előzetes a Comic-Conról, és ez az eddig leghosszabb a maga 3 percével. 

Egy biztos: az Amazonnál semmit sem bíznak a véletlenre, hiszen A hatalom gyűrűi épp annyira lélegzetelállítóan látványosnak ígérkezik, mint a korábbi filmek, és bizony meglátszódik, hogy a 'világ összes pénzét' ráköltötték erre a szériára.

A sorozat a Gyűrűk Ura trilógia előzményeit meséli el. A történet Középfölde második korába nyúlik vissza, ahol Harfoot Nori, a hobbitok egyik őse hatalmas kalandba keveredik. A béke ingatag lábakon áll, mivel Szauron ismét feltámad a sötétségből.

A hatalom gyűrűi szeptember másodikán érkezik érkezik az Amazon Prime-ra, a főszerepekben pedig Peter Mullan, Nazanin Boniadi, Augustus Prew és Cynthia Addai-Robinson lesznek láthatók.

akció | dráma | fantasy | kaland

Az Amazon Studios sorozata elsőként hozza el Középfölde másodkorának legnagyobb hőseit és legendáit. Ez az epikus történet évezredekkel A hobbit és az eredeti Gyűrűk Ura... több»