A Harry Potter sztárja lehet A Karib-tenger kalózai reboot főszereplője

2018 végén a Disney hivatalosan is bejelentette, hogy elengedik a Johnny Depp-féle Karib-tenger kalózait és a teljes franchise rebootot kap, ráadásul két női főszereplővel a történetben.

A munkálatok előkészületei szinte azonnal elkezdődtek, a forgatókönyvvel pedig a Deadpool párosát, Rhett Reese-t ésPaul Wernicket bízták meg, ám mindketten nagyon hamar otthagyták a produkciót, így őket Terry Rossio váltotta, aki a Csernobil sorozaton is dolgozott.

Korábban már fény derült arra tehát, hogy az egyik főszerepet jó eséllyel Karen Gillan kapná, és bár ez a tényállás egyelőre mit sem változott, továbbra is kérdéses maradt, ki tölti be a másik szerepet.

És akkor nem is húznánk az időt mindezzel, A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései alapján ugyanis Gillan mellett nem más, mint a Harry Potter filmek sztárja, Emma Watson is helyet kapna a filmben.

Ha mindez pedig nem lenne elég, a magazin ugyanarra a forrásra hivatkozva, amelyből tudomást szerzett a Bambi élőszereplős adaptációjának előkészületeiről, azt is nyilvánosságra hozta, hogy Jack Sparrow karakterét ezúttal Zac Efron formálná meg.

Az útóbbi években A Karib-tenger kalózai folytatásai nem igazán tudták megismételni az első film sikerét, így könnyen lehet, hogy egy reboot új életet lehelne a franchise-ba. Ha pedig nem láttátok volna még a ma már kultikusnak számító 2003-as Fekete Gyöngy átkát, fentebb linkeltük a film előzetesét, amely garantáltan mehozza a kedvet hozzá.

akció | fantasy | kaland

A jólelkű kovácsfiú, Will Turner (Orlando Bloom) elvei ellenére szövetkezik a Jack Sparrow (Johnny Depp) vezette kalózokkal, hogy megmentse gyermekkori szerelmét, Elizabeth Swant... több»