Keanu Reeves következő filmje egy animációs mese lesz, a DC Szuperállatok ligája. Ebben természetesen csak szinkronizálni fog. A következő olyan film, amiben már húsvér valójában láthatjuk, a jövő tavasszal érkező John Wick: 4. felvonás lesz. És, hogy mi jön az után? Erre válaszolt a San Diegó-i Comic Conon a rajongóknak.

Keanu Reeves nemrégiben egy új projektben fogott, ami akkor még nem kapcsolódott a mozivászonhoz: Matt Kindt oldalán saját képregényt kezdett írni. Ez A BRZRKR, amely egy 80 ezer éves harcosról szól, aki olyan erős, hogy egyetlen ütéssel keresztül tud ütni bárkit. De eközben szeretné megérteni, hogy miként vált ilyenné és megőrizni az embersége utolsó morzsáit.

A BRZRKR jelenleg csak képregényként létezik, viszont a Netflix jóvoltából ez a következő években megváltozhat. Mint kiderült, a legnagyobb streaming szolgáltatónál mindjárt két változatban is feldolgozzák majd a képregényt. Egyfelől készül egy animációs sorozat, ami egy képregény esetében logikus lépésnek tűnik. Arról nem is beszélve, hogy Keanu Reeves egész életében nagy rajongója volt az animéknek.

Másfelől készül egy élőszereplős adaptáció is, ami egy egész estés film lesz. Természetesen ennek főszereplője nem is lehet más, mint Keanu Reeves. Egyelőre nem sokat tudni a két projektről, de úgy tűnik, hogy a színész John Wick negyedik pofon- és golyózápora után a BRZRKR főhősének fogja szentelni az idejét.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»