2019.02.01   szerző: Archívum   hozzászólások: 0

Közeleg a filmpremier, új magyar előzetest kapott a sikervárományos animációs film,  A kis kedvencek titkos élete 2

A kis kedvencek titkos élete 2: Itt az új magyar szinkronos előzetes!

Befutott a Chris Renaud (Gru) rendezésében készülő, hamarosan a hazai mozikba is megérkező A kis kedvencek titkos élete 2 legújabb magyar előzetese, mely ezúttal Gigi karakterére fókuszál, akit Chloe arra próbál megtanítani, hogyan kell macskaként viselkednie. 

A Kis kedvencek titkos élete 2016-ban mutatkozott be a mozikban, és világszerte 875 millió dollárt kaszált, így nem is volt kérdéses, hogy az Illumination belevágjon a folytatásba. A film itthon is hatalmas siker volt, olyannyira, hogy az adott évben a legmagasabb nézőszámot elérő produkció lett több mint 657 ezer eladott jeggyel és 857 millió forintos bevétellel.  

A film főbb karakterinek olyan színészek kölcsönzik majd a hangjukat, mint Harrison Ford, Kevin Hart, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Ellie Kemper, Dana Carvey és Tiffany Haddish, míg a forgatókönyvet Brian Lynch szerezte.

Hazai premierdátum: 2019.07.04.

 

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

animáció | családi | kaland | vígjáték

A 2016-os első rész hatalmas közönségsikert aratott világszerte, így végre itt a várt folytatás, amelyben ismét bepillanthatunk házi kedvenceink rejtett életébe, azaz abban,... több»