A korona: Műhullát találtak a rendőrök a folyóban, kis híján gyilkossági nyomozás indult

A rendőrök A korona sorozat forgatásán használt műhullát találtak a folyóban, majdnem gyilkossági vizsgálat indult.

A Netflix sorozatának kellékei majdnem egy valós gyilkossági nyomozást eredményeztek. Az 5. évad februári forgatása közben tolvajok két nagy teherautónyi antik kelléket loptak el a forgatásról, és néhány darabot egy közeli folyóba is dobtak. Az egyik eldobott tárgy egy élethű műhulla volt, amelyet a 6. epizódban használtak volna fel.

"Azt hiszem, a legmulatságosabb az volt, hogy a rendőrség gyilkossági nyomozásként kezelte az ügyet, mert az egyik bábu, a protézis arccal lefelé úszott a folyóban, a lopás helye mellett, így azonnal azt gondolták, hogy "gyilkossággal állunk szemben", de valójában csak egy gumihulla volt" - mesélte a felfedezésről Alison Harvey díszlettervező a Variety-nek. "Ez egy kis időbe telt, mire rájöttünk".

"A kellékek megtalálása nem volt prioritás számukra, mert [azt hitték], hogy egy gyilkosságot kell felderíteniük" - tette hozzá Martin Childs produkciós tervező.

Harvey szerint a bábu annyira hasonlított egy valódi holttestre, hogy a rendőrök zavarba jöttek, amikor felfedezték a vízben.

"13 000 fontot [15 000 dollárt] ért" - mondta a protézisről. "Teljesen megegyezett egy meztelen [halott] emberrel. Valószínűleg eléggé megrémítette a rendőrséget, amikor kihalászták".

A korona 5. évada november 9-én jelenik meg a Netflixen.

dráma | történelmi

Az ötödik évadban egy újabb vészterhes évtized vár a királyi családra. A királynő gyermekeinek házasságai véget érnek, a windsori kastély lángokba borul, és Diana végzetes... több»