Bármennyire is lelombozó a gondolat, Quentin Tarantino már csupán egy filmet kíván elkészíteni rendezőként, az utolsó projekt bejelentése azonban továbbra is várat magára.

A legendás rendező egy friss interjúban beszélt arról, milyen korábbi elképzelései is voltak a tizedik filmmel kapcsolatban. A korábbi híresztelések szerint szó volt arról, hogy trilógiává egészíti ki a Kill Bill filmeket, esetleg készít egy zúzósabb Star Trek epizódot, ugyanakkor az is felmerült már, hogy egy Django - Zorro sztorit kapunk.

Tarantino a Real Time with Bill Maher műsorban legújabban viszont azt is felvetette, hogy az utolsó filmje egy Kutyaszorítóbanban remake lehetne. A rendező szerint ez a film hatalmas visszhangot váltott ki a nézők körében annak idején, illetve ez a film volt az, amely az ő karrierjét is lényegében elindította.

“De nem fogom megcsinálni, megnyugodhat az internet népe. Viszont tényleg megfordult a fejemben” - jegyezte meg a rendező. Persze akaratlanul is eljátszhatunk a gondolattal, ha napjainkban készülne a Kutyaszorítóban, úgy abban az esetben kik is szerepelhetnének Tim Roth, Harvey Keitel, Michael Madsen és Steve Buscemi helyett a sztoriban. Kemény dió.