Jamie Foxx szinte meglepetésszerűen jelent meg az idén megrendezett Critics Choice Association‘s Celebration of Cinema and Television rendezvényen. A színész ugyanis a kórházi kezelése óta nem szerepelt a nyilvánosság előtt.

Jamie Foxxot Vanguard-díjjal tüntették ki az Amazon Prime Video A temetés című produkciójában nyújtott színészi teljesítményéért tüntették ki az eseményen, amelyet Jurnee Smollett adott át. 

“Jamie-vel dolgozva egy nagylelkű színpadi partnerre találtam, akire támaszkodhatok és akiben megbízhatok. Habár egymás ellenfeleit alakítottuk,, akik a tárgyalóteremben csatáznak egymással, egy nagyszerű partnerre találtam benne” - mondta a színésznő. 

Foxx álló tapsot kapott, ahogy megjelent a színpadon, a színész  először vett részt hollywoodi eseményen április óta, amikor egy hirtelen fellépő orvosi komplikáció következtében teljesen visszavonult a nyilvánosságtól. Az eset a Netflix Back in Action forgatásán történt, amely kérdésessé tette a produkció jövőjét egyúttal.

“Tudjátok, őrület, hat hónappal ezelőtt még nem voltam erre képes, valójában járni sem tudtam. Nem kívánnám a legrosszabb ellenségemnek sem, amin keresztülmentem, mert ez kemény dolog” - mondta Foxx.

“Újra tisztelem az életet. Új tiszteletet érzek a művészetem iránt. Annyi filmet néztem és annyi dalt meghallgattam, hogy könnyebben teljen az idő. Ne add fel a művészeted, ember, ne add fel!” - tette hozzá a színész.

70 A temetés  (2023)

dráma

A valós események által inspirált filmben egy ügyvéd segít egy temetkezési vállalat tulajdonosának megmenteni családi vállalkozását egy óriáscégtől, feltárva a faji... több»