A napokban már többször beszámoltunk arról, hogy a Marvel újra a mozikba küldi a  Bosszúállók: Végjátékot, hogy végre megdönthesse az Avatar globális bevételi rekordját. A közösségi média felületein a film sztárjai, Robert Downey Jr.-nal az élen mindenkit arra biztatnak, hogy ne maradjanak le a bővített változatról, mely a hazai mozikat sem fogja elkerülni.

A magyarországi mozikba is visszatér a  Bosszúállók: Végjáték, azonban a rendes játékidőhöz képest 7 perccel hosszabb változatban. Bár ez a hét perc nem sok új anyagot tartalmaz majd, de része lesz egy stáblista utáni jelenet, egy titokzatos tisztelgés a Marvel ikonikus elhunyt alakja,  Stan Lee  előtt, és egy további jelenet, mely kimaradt a korábbi változatból. A film így 188 perces játékidővel kerül a mozikba, és mivel már csak néhány millió választja el az Avatartól, napokon belül szinte biztosan megtörténik a trónfosztás.

A szuperhősfilm jelenleg 2,751 milliárd dolláron áll, míg James Cameron sci-fijének összbevételei 2,787 milliárdra rúgnak. Ez a 26 millió pedig ekkora hájppal valószínűleg egy nap alatt meglesz a Marvelnek, különösen, hogy világszerte a mozikba küldik a produkciót.

A Végjáték Magyarországon július 11-től lesz látható, egy héttel a  Pókember – Idegenben premierje után. Ti újra be fogtok rá ülni a mozikba?