Ryan Gosling mint Ken baba a Barbie-ban szőkén és szemet gyönyörködtető izomtónusokkal. A színész így néz ki Ken szerepében Greta Gerwig közelgő Barbie című filmjében.

2022.06.15   olvasottság: 2801x   szerző: Ezüstróka  

Gosling tényleg úgy néz ki, mint egy Ken baba azon a hivatalos fotón, amelyet a Warner Bros. Pictures tett közzé a közösségi médiában szerdán.

A képen egy élénk rózsaszínű háttér előtt látható póló nélkül, platinaszőke hajjal. Úgy tűnik, mintha barnító spray-t is kapott volna, de az is lehet, hogy a fotó rikító színei és az általuk generált kontraszt keltik ezt a hatást. Gosling csupa farmer szettben van, a nadrág felső részéből egy fehér boxeralsó kandikál ki. Csakhogy a pánton Calvin felirat helyett az áll, hogy "Ken".

Margot Robbie a készülő filmben Barbie szerepében lesz látható. A stúdió korábban már kiadott egy első képet a karakteréről, ami ugyanilyen szemet gyönyörködtető volt, és egy rózsaszín kabrióban ülve mutatta be.

A film munkálatai jelenleg is folynak és a produkció olyan mellékszereplőkkel büszkélkedhet, mint America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae és Michael Cera.

A filmet Robbie a Lucky Chap bannere alatt, a LuckyChap-es Tom Ackerlyvel és Josey McNamarával, a Mattel-es Robbie Breenerrel és Ynon Kreizzel, valamint David Heymannal közösen készíti a Warner Bros. számára. A rendezői székben Gerwig ül, aki a forgatókönyvet is együtt írta Noah Baumbach-al.

Gerwignek ez lesz a harmadik nagyjátékfilmje rendezőként, a Lady Bird és a Kisasszonyok adaptációja után, amelyek mindketten megkapták a legjobb filmnek járó Oscar-jelölést. A Barbie 2014 óta készül, és egy időben Amy Schumer volt a főszereplője. A film várhatóan 2023 júliusában kerül a mozikba.

Ha pedig érdekel a rendezőnő munkássága és személye, alább egy izgalmas Vouge-interjút láthattok vele: