A nemi erőszak mellett újabb bizarr ügy miatt kell bíróság elé állnia Marilyn Mansonnak

Néhány hónapja robbant ki a botrány Marilyn Manson körül, a Trónok harca színésznője, Esmé Bianco ugyanis azzal vádolta meg a zenészt, hogy megerőszaktolta és megkínozta őt.

A Variety magazin birtokába jutott vádirat szerint Manson megerőszakolta, megharapta és meg is vágta Biancót, a fiatal színésznő a későbbiekben éveken keresztül szenvedett poszttraumás-stresszben, depresszióval és pánikrohamokkal küzdött.

Az ügy ezzel azonban még nem zárult le, mivel idén nyáron ismét vádat emeltek Manson ellen, minthogy egy 2019-es koncertjén leköpött egy videóst, majd orrváladékát is a kamerára ürítette.

Susan Fountain állítása szerint emiatt hatalmas kár esett a felszerelésében, és bár az énekes még önként adta fel magát a rendőrségen, ahonnan óvadék fejében távozhatott, ennek ellenére még így is egy éves szabadságvesztéssel súlythatják, illetve 2000 dolláros bírságot is kaphat.

A bírósági meghallgatást egyébként idén decemberben tartják, Manson ügyvédei elmondása szerint azonban a rocksztár ártatlannak vallja magát az ügyben.