A nyár horrorja, az új Disney-film és mások: 4 új film, amit CSAK a mozikban láthatsz a héten (mozipremierek, 30. hét)

A borzongásé és a drámáé a főszerep ezen a héten a mozikban – kiegészítve némi romantikával és kacagással. Négy új film is debütálni fog, amelyek közül kettőre simán ráhúzható, hogy horror, kettőre pedig, hogy dráma. Az egyik horroron persze nevetni is lehet majd, hiszen egy családi moziról van szó, míg a másikon már kevésbé. Mellettük érdemes megemlíteni a két új road movie-t is, amelyek közül egyikben a szerelem, a másikban egy ismeretlen ismerős felkutatása a téma.

#4

66 Roving Woman  (2022)

(2)

dráma

A Michal Chmielewski által rendezett road movie Sara (megformálója a forgatókönyv társszerzője, Lena Góra) történetét meséli el, aki, miután váratlanul kirúgja vőlegénye,... több»

A Michal Chmielewski rendezte road movie Sara-t követi, aki miután vőlegénye váratlanul kirúgja, elköt egy kocsit. Amerika végeláthatatlan útjain autózva különös emberekkel találkozik, majd úgy dönt, felkeresi az autó tulajdonosát, aki a kocsiban talált zenéken keresztül megérinti a szívét.
#3

dráma | romantikus

Netflix | Telekom TVGO

Egy szerelmi történet egy 18 éves árva lányról, aki Európába utazik, hogy megkeresse szülőanyját. Útközben találkozik egy fiatalemberrel, akit egy halálos baleset bűntudata... több»

A szerelmi történet egy 18 éves árva lányról szól, aki Európába akar utazni, hogy felkutassa biológiai anyját, amikor találkozik egy jóképű, kedves fiatalemberrel, akit egy halálos baleset bűntudata gyötör, meggyőzi, hogy tartson vele az útra. Mia és Kyleó bejárják Andalúzia festői városait és egymásba szeretnek, rájönnek, hogy a legfontosabb kérdés nem az, hogy kitől kaptad az életet, hanem az, hogy mit kezdesz vele.
#2

59 Beszélj hozzám!  (2023)

(20) (5)

horror | thriller

Telekom TVGO

Egy fiatalokból álló társaság birtokába kerül egy különös, bebalzsamozott kéz, amellyel képesek kommunikálni a szellemekkel. A kéz megragadásával és a "Beszélj hozzám!"... több»

Egy fiatal társaság hozzájut egy titokzatos bebalzsamozott kézhez, amely segítségével kapcsolatba lehet lépni a szellemekkel. Ha valaki megfogja a kezet és kimondja, „Beszélj hozzám!”, azzal átmenetileg összekapcsolja a szellemvilágot a való világunkkal. A félelmetes játékszer az esti bulik fő attrakciójává lép elő, a fiatalok a közösségi médiában rajonganak az új izgalomért. Ám egy alkalommal egyikük túl sokáig engedi megszállni magát, és ezzel félelmetes természetfeletti erőket szabadít el.
#1

64 Kísértetkastély  (2023)

(5) (9)

családi | dráma | fantasy | horror | misztikus | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Az egyedülálló anya, Gabbie (Rosario Dawson) kilencéves fiával egy New Orleans-i villába költözik, amelyet elképesztően alacsony áron vásároltak meg. Új életet szeretnének... több»

A Disney közkedvelt parki attrakciója által ihletett Kísértetkastély főszereplői egy nő és kisfia, akik spirituális szakértők szedett-vedett csapatát bérelik fel, hogy segítsenek megszabadítani házukat a természetfeletti lakásfoglalóktól. A csapatot egy volt idegenvezetőből lett paranormális nyomozó, egy pap, egy médium és egy egyetemei történelemprofesszor alkotja.