A Ponyvaregény után: Újra közös filmen dolgozik Bruce Willis és John Travolta

Talán nem mindenki tudja, hogy de Bruce Willis és John Travolta már többször is szerepeltek együtt filmekben. Persze, a Ponyvaregényt mindenki rávágná, de még évekkel korábban volt két film, amikben mindketten érdekeltek voltak. És most, röpke negyed évszázaddal a Ponyvaregény után újra egy filmben fognak szerepelni.

Egyelőre kevés részlet ismert a Paradise City című moziról, amelynek Bruce Willis és John Travolta lesznek a főszereplői. A történet Hawaii szigetén játszódik, Bruce Willis pedig egy dörzsölt fejvadászt fog alakítani, aki a szigetek legnagyobb alvilági urán akar bosszút állni, amiért az megölte az apját. Ezt az alvilági figurát fogja természetesen John Travolta életre kelteni.

A filmben a két hollywoodi sztár mellett egyelőre egyedül Praya Lundberg színésznő szereplésében lehetünk biztosak. A forgatás a tervek szerint épp ma veszi kezdetét Hawaii-n, azt viszont még nem lehet tudni, hogy a film mikor és milyen formában fog debütálni. Talán már a mozikban is meg lehet majd nézni, de nem kizárt, hogy egyenesen valamelyik streaming szolgáltató kínálatában fog kikötni.

És, hogy melyik volt az a két film, amiben John Travolta és Bruce Willis is szerepelt? Azért nem lehet mindenkinek egyértelmű a válasz, mert e filmekben utóbbi színészt nem lehetett látni, ő csupán a hangját adta egy kisbabának. Természetesen a Nicsak, ki beszélről és annak folytatásáról van szó, amelyben a pici Mikey-t szólaltatta meg Bruce Willis.